PERSOONLIJK ADVIES

Winter textiel bedrukken

Bedrukt wintertextiel bestelt men vaak al in de zomer. De meeste mensen genieten op dat moment nog van het lekkere weer en de stralende zon en denken nog niet aan de koude winter die hen te wachten staat. Het is echter verstandig om bedrukt wintertextiel alvast te bestellen in de zomer. Zo heeft u genoeg tijd om na te denken over wat u precies wilt en welke bedrukking het meest geschikt is voor zowel uw doelgroep als eventueel uw doeleinde.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 6
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 6

Wintertextiel met bedrukking

Wintertextiel met bedrukking is te verkrijgen in verscheidene soorten en maten, waardoor het juiste soort textiel voor uw bedrijf ook zeker terug te vinden is in het assortiment van Suprème Relatiegeschenken. Wintertextiel met bedrukking dat u onder andere terug zal zien binnen ons assortiment, is:

  • Handschoenen;
  • Mutsen;
  • Poncho’s;
  • Regenkleding;
  • Sjaals.

Wintertextiel bedrukken

Winter textiel bedrukken gebeurt vrijwel op dezelfde manier als het bedrukken van onze andere geschenken die zijn gemaakt van stof binnen onze webshop. Echter wordt er bij bedrukt winter textiel vaak gebruik gemaakt van de stof fleece. Fleece is gemaakt uit verschillende vezels die als ware zijn samengeperst tot één geheel. Het materiaal staat vooral bekend om de warmte die het afgeeft en het fijne comfort tijdens gebruik. Fleece kan naast te worden bedrukt, ook worden gegraveerd. Hierbij heeft u een kleurloze, doch opvallende bedrukking. Vanzelfsprekend kunt u ook gewoon kiezen voor een wat meer standaard bedrukkingstechniek, zoals een zeefdruk of een transferdruk.  Winter textiel bedrukken kan dus geheel naar eigen wens en worden aangepast aan uw bedrijf.

Winter textiel bedrukken kan met uw logo, bedrijfsnaam, gegevens, etc. U kunt tevens verscheidene kleuren gebruiken in de bedrukking. Het enige waar u rekening mee moet houden, is de grootte van het textiel zelf. Op een handschoen kan vanzelfsprekend minder worden bedrukt dan op een sjaal.

Deskundig advies

De medewerkers van Suprème Relatiegeschenken hebben veel specialisme betreft het gebied van relatiegeschenken. Zij staan u dan ook graag te woord en helpen u verder als u er zelf even niet meer uitkomt. U kunt de medewerkers bereiken via: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Winter textiel toch niet helemaal voor u?

Kijk eens verder in onze webshop bij andere winterproof relatiegeschenken, zoals: ijskrabbers, kerstpakketten en lippenbalsem.

Winter textiel bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.