Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Inhoud in cl
 1. 50 tot 60 cl (1)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (6)
 2. 4 tot 6 werkdagen (4)
 3. 5 tot 7 werkdagen (6)
 4. 8 tot 10 werkdagen (57)
 5. 10 tot 15 werkdagen (3)
 6. 20 tot 25 werkdagen (3)
Minimale afname
 1. 25 (10)
 2. 50 (20)
 3. 100 (10)
Materiaal
 1. Acryl (10)
 2. Fleece (16)
 3. Glas (2)
 4. Katoen (1)
 5. Keramiek (1)
 6. Kunststof (7)
 7. Nylon (2)
 8. Overig (28)
 9. Pet-recyclebaar (2)
 10. Pluche (1)
 11. Polyester (11)
 12. Vilt (1)
Bedrukking
 1. (3)
 2. 1 kleur (72)
 3. 2 kleuren (66)
 4. 3 kleuren (64)
 5. 4 kleuren (64)
 6. Fullcolor (3)

Wintertextiel

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Winterartikelen

 De winter is een koud maar ook erg gezellig seizoen. U kunt uw (toekomstige) klanten of relaties een warm hart toe dragen in de winter door hen winterartikelen te schenken. Artikelen in het thema winter zijn er in allerlei soorten. U kunt kiezen voor een winterartikel in aanloop naar dit seizoen maar ook voor een winters geschenk tijdens de kerstdagen of als nieuwjaarsgeschenk.

ies voor een bruikbaar artikel zoals een sjaal of muts dat in de koude wintermaanden zal worden gedragen. Het artikel kunt u laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Uw relatie zal blij zijn met dit handige geschenk en daarnaast zorgt het artikel ook voor promotie van uw bedrijf. Veel winterartikelen zijn tegen scherpe prijzen te bestellen. Het uitdelen van relatiegeschenken of promotiemateriaal betekent een blije ontvanger en goedkope marketing voor uw bedrijf.


Diverse soorten winterartikelen

Op het gebied van wintergeschenken is er van alles mogelijk. Voor de hand liggend zijn een sjaal of muts die hiervoor al werden genoemd. In aanloop naar de winter toe is het naast koud ook vaak erg regenachtig in Nederland. Kies in deze periode voor het uitdelen van poncho’s. Dit kunnen simpele en goedkope wegwerpponcho’s zijn die u op een evenement uitdeelt, of een wat luxer exemplaar dat u ook kunt laten bedrukken en schenken aan klanten of relaties die op de fiets naar hun werk gaan.

Een relatie die met de auto reist schenkt u een bedrukte paraplu die altijd mee gaat in de auto en van pas komt wanneer het regent als hij of zij op plaats van bestemming is aangekomen. Ook de fleece deken is een leuk relatiegeschenk. Dit geschenk zal vooral binnenshuis worden gebruikt. De ontvanger zal op de bank met deze heerlijke fleecedeken met een positief gevoel aan u en uw bedrijf terugdenken. Dan zijn er ook nog vele andere mogelijkheden naast deze bekende relatiegeschenken. Stel bijvoorbeeld zelf een pakket samen of schenk uw klanten een kant en klaar kerstpakket met diverse winterse artikelen.

 

Thema artikelen en meer bij Suprème Relatiegeschenken

 Naast winterartikelen kunt u bij Suprème Relatiegeschenken terecht voor vele andere soorten artikelen in verschillende thema’s. Terwijl u in de winter kiest voor winterartikelen zijn dit in de zomer natuurlijk de zomerartikelen. Andere thema’s zijn bijvoorbeeld kantoorartikelen zoals pennen en potloden maar ook kunt u kiezen voor textiel zoals (strand) handdoeken en allerlei soorten tassen. Op de website wordt per categorie het aanbod aan relatiegeschenken weergegeven.

Deze variëren in prijs en zijn er voor ieder budget. U kunt kiezen voor goedkopere geschenken die u kunt uitdelen ter promotie of voor wat luxere geschenken voor uw vaste klanten of relaties. Alle artikelen uit de webshop kunnen wij voor u bedrukken. Bekijk het uitgebreide aanbod online en plaats gemakkelijk en snel uw bestelling. Neem voor vragen vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757