Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (1)
 2. 5 tot 7 werkdagen (2)
 3. 8 tot 10 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 25 (3)
 2. 50 (1)
 3. 100 (3)
Materiaal
 1. Fleece (2)
 2. Overig (2)
 3. Polyester (4)
Bedrukking
 1. 1 kleur (8)
 2. 2 kleuren (7)
 3. 3 kleuren (6)
 4. 4 kleuren (6)

Fleece deken

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Een bedrukte fleece deken is een warm en sfeervol geschenk om cadeau te geven. Een fleece deken met bedrukking kan op verschillende manieren worden gebruikt. Tijdens de afkoelende zomeravonden kan deze buiten worden gebruikt voor net dat beetje extra warmte en tijdens de winter kan de fleece deken in huis worden gebruikt voor op het bed of als toevoeging op het interieur.

Verschillende soorten bedrukte fleece dekens

Bedrukte fleece dekens zijn er in verschillende soorten. De reden hiervoor is dat ze vaak nodig zijn voor verschillende doeleinden en hier verschillende budgetten aan gekoppeld zijn. Enkele voorbeelden van bedrukte fleece dekens die u bij ons in het assortiment vindt, zijn:

 • Met kussen;
 • Met koeltas;
 • In rendier-uitvoering;
 • 160 x 125 cm.

Het bedrukken van een fleece deken

Het bedrukken van een fleece deken moet op de juiste manier gebeuren. Wij willen immers niet dat de ontvanger de fleece deken niet gaat gebruiken omdat de bedrukking ‘’in de weg’’ zit of loslaat. Daarom adviseren wij van Suprème Relatiegeschenken ook altijd om een fleece deken te borduren. Deze manier van bedrukken is het beste voor een fleece deken. De bedrukking blijft goed zitten en zal niet vervelend zijn voor de gebruiker. Bij het borduren kunnen allerlei kleurtjes worden gebruikt, waardoor dus bijvoorbeeld uw logo goed kan worden aangebracht.

Een fleece deken bedrukken is in sommige gevallen wel mogelijk. Dan gebeurt dit met een zeefdruk. Hierbij komt de bedrukking wel echt op de fleece deken te liggen en daarom adviseren wij deze mogelijkheid niet snel. Sommige uitvoeringen kunnen ook worden gegraveerd. Wanneer u graag een fleece deken wil graveren, is het handig om vooraf contact op te nemen. Dan kunnen wij op zoek gaan naar de juiste fleece deken voor een gravering.

Suprème Relatiegeschenken adviseert graag op het gebied van relatiegeschenken en bedrukkingstechnieken. Schroom dan ook niet om uw vraag te stellen, dit kan op verschillende manieren: 

Op zoek naar ander wintertextiel?

Bent u ook nog op zoek naar ander wintertextiel? Suprème Relatiegeschenken heeft ook: handschoenen, sjaals en mutsen gemaakt van fleece stof!

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757