PERSOONLIJK ADVIES

Sjaals bedrukken

Een bedrukte sjaal is een leuk item om bijvoorbeeld weg te geven in de winter. Maar wist u dat u ook in de andere seizoenen een sjaal met bedrukking kunt weggeven? Er zijn namelijk verschillende soorten sjaals die kunnen worden bedrukt, deze zijn zowel geschikt voor in het voorjaar en de zomer als in het najaar en de winter.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Een bedrukte sjaal geeft vaak net wat extra’s aan een outfit. En natuurlijk houdt een sjaal met bedrukking in de winter de keel en hals lekker warm. De meeste sjaals die bedoeld zijn voor gebruik in de winter, zijn gemaakt van het materiaal fleece. Fleece is een speciale stof die veel warmte teruggeeft. Sjaals voor in de zomer zijn vaak gemaakt van zijde, katoen en/of polyester.

Bedrukte sjaals in diverse types

Sjaals die bedrukt kunnen worden zijn er in verschillende types, o.a.:

  • Multifunctioneel;
  • Fleece;
  • Zijden;
  • Volga;
  • 2-in-1 met handschoenen;
  • etc.

Sjaals bedrukken

Een sjaal wordt over het algemeen bedrukt met een zeefdruk. Bij een zeefdruk zijn wij er namelijk zeker van dat het materiaal van de sjaal niet door de bedrukking heen komt. Zo ontstaat er een mooie en opvallende bedrukking, die ook details nauwkeurig kan weergeven.

Een sjaal die is gemaakt van fleece stof, kan niet alleen middels een zeefdruk van een bedrukking worden voorzien, maar ook worden gegraveerd. Dit is een optie die men vaak niet kent en waar u dus uw voordeel mee kunt doen. Als fleece wordt gegraveerd dan levert dit een opvallend effect op, ondanks dat er geen kleuren worden gebruikt. Net zoals bij de zeefdruk, kunt u ook bij de gravering verschillende aspecten van uw bedrijf laten bedrukken. Vaak kiest men voor een logo, maar dit kan ook samen met een bedrijfsnaam e.a.

Van Suprème zal u altijd een gratis digitale proefdruk per mail ontvangen, hierop kunt u zien waar de bedrukking wordt gepositioneerd op de sjaal en hoe de kleuren eruit komen te zien. Doordat het gaat om een digitale proef, kunnen er nog wijzigingen worden aangebracht.

Hulp nodig bij het uitkiezen of bestellen?

Bij het bedrukken en uitzoeken van een sjaal zijn veel verschillende mogelijkheden. Suprème Relatiegeschenken adviseert u met plezier in het kiezen van de juiste sjaal met bedrukking. Neem gerust contact met ons op, via: 074 - 24 24 757 en [email protected]

Meer kleding

Zie ook onze mutsen, caps en handschoenen!

Sjaals bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.