PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte zomerartikelen

Zomerartikelen bedrukken en uitdelen is een geweldige manier om uw relaties te verrassen én reclame te maken. U maakt uw personeel, klanten, relaties of gasten blij met het geschenk. En doordat de zomerartikelen vaak buiten gebruikt worden, zien ook veel andere mensen uw bedrijfsnaam of logo telkens opnieuw. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 6
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 6

Bedrukte zomerartikelen kunt u bij ons het gehele jaar door bestellen. Het is namelijk handiger om deze in de winter of het voorjaar alvast in huis te hebben. Hierdoor kunt u ze meteen aan het begin van de zomer of vakantie weggeven. 

Zomerartikelen met bedrukking hebben één heel groot voordeel ten opzichte van de andere geschenken. Ze komen op ontzettend veel verschillende bestemmingen, waardoor het geschenk veel verschillende soorten personen bereikt. Mocht u graag internationaal naar buiten willen treden met uw bedrijf, dan is dit geschenk natuurlijk helemaal gepast. Zo kan het buitenland alvast kennis maken met uw bedrijf! 

Wanneer geeft u de bedrukte zomerartikelen weg? 

Bedrukte zomerartikelen kunt u eigenlijk altijd weggeven. Dit komt omdat de zon altijd kan worden opgezocht. Natuurlijk zijn ze het meest toepasselijk voor of in de zomer. Het is wel aan te raden maar om ze op tijd te bestellen, omdat de drukte steeds verder toeneemt naarmate de zomer in zicht komt. 

Zomerartikelen met bedrukking omvatten veel verschillende producten, voorbeelden hiervan zijn: 

  • strandballen
  • (strand)spellen
  • vliegers
  • voetballen
  • slippers 

De keuze in bedrukte zomerartikelen is dus heel ruim, hierdoor kunt u een keuze maken die volledig bij u als bedrijf past. Dit is erg belangrijk om de juiste identiteit uit te stralen. 

Zomerartikelen bedrukken

Zomerartikelen bedrukken kan op verschillende manieren. Wij kijken voornamelijk naar het materiaal waarvan het geschenk is gemaakt en de grootte. Het materiaal is zeer belangrijk omdat elke techniek hiervoor verschillend geschikt is. Ook kan de techniek sterk veranderen bij de grootte. Een groter geschenk kan breder en langer worden bedrukt dan een wat kleinere. 

Zomerartikelen bedrukken met het logo of de naam van uw bedrijf is erg effectief. Slogans zijn ook erg toepasselijk vooral als ze met het lekkere weer of de zon te maken hebben. Een bedrukt zomerartikel kan dus geheel worden aangepast aan uw stijl! 

Passend advies 

Bij Suprème Relatiegeschenken geven wij voor elk bedrijf passend advies. Wij doen dit altijd met plezier, u kunt ons eenvoudig bereiken via: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Verschillende soorten zomerartikelen 

Zomerse artikelen die u in onze webwinkel kunt bestellen zijn onder andere strandballen, voetballen en spellen.

Bedrukte zomerartikelen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.