Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Hengsels
 1. Lange hengsels (1)
Afmeting
 1. Ø 23 cm (2)
 2. Ø 24 cm (2)
 3. Ø 25 cm (4)
 4. Ø 26 cm (3)
 5. Ø 27 cm (1)
 6. Ø 28 cm (3)
 7. Ø 30 cm (1)
 8. Ø 33 cm (1)
 9. Ø 35 cm (1)
 10. Ø 40 cm (groot) (2)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (4)
 2. 4 tot 6 werkdagen (20)
 3. 5 tot 7 werkdagen (8)
 4. 8 tot 10 werkdagen (64)
 5. 10 tot 15 werkdagen (8)
 6. 20 tot 25 werkdagen (5)
Minimale afname
 1. 25 (25)
 2. 50 (42)
 3. 100 (33)
 4. 250 (4)
Materiaal
 1. Bamboe (1)
 2. Katoen (2)
 3. Kunststof (53)
 4. Metaal (4)
 5. Neoprene (1)
 6. Non woven (1)
 7. Overig (42)
 8. Plastic (2)
 9. Polyester (4)
 10. PVC (2)
Bedrukking
 1. 1 kleur (118)
 2. 2 kleuren (91)
 3. 3 kleuren (84)
 4. 4 kleuren (81)
 5. Fullcolor (3)
Soorten zonnebrillen
 1. Met de mogelijkheid om glazen te bedrukken (3)
 2. Met gekleurde glazen (9)
 3. Met gekleurde pootjes (6)

Zomerartikelen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Zomer geschenken en artikelen

Geschenken zijn natuurlijk het hele jaar welkom. De meeste bedrijven kiezen ervoor om relaties of klanten aan het einde van het jaar een geschenk te doen toekomen. Het is natuurlijk leuk om een eindejaarsgeschenk te ontvangen, maar niet erg origineel en verrassend. Wilt u uw klanten of relaties verassen, kies er dan voor om het dit jaar totaal anders te doen. Kies voor zomer geschenken. De zomer is voor velen de mooiste tijd van het jaar. De zon schijnt, we hebben vakantie en zijn daarom allemaal net een beetje vrolijker. Er zijn veel artikelen in de categorie zomer die zich uitstekend lenen als relatiegeschenk. Ook zijn er goedkope zomerse artikelen die u kunt uitdelen ter promotie. Door met een zomers geschenk uw klanten en relaties blij te verassen zal dit bijdragen aan het positieve gevoel dat zij met uw bedrijf hebben. Kiest u voor een artikel dat zij tijdens een vakantie kunnen gebruiken, dan zal er zelfs daar aan u worden gedacht.

Zomerse artikelen geschikt als relatiegeschenk

In de categorie zomer vallen vele verschillende soorten artikelen. Bedenk eerst of u uw relaties een wat groter en bruikbaar geschenk wilt geven of dat u bijvoorbeeld een zomerpakket samenstelt met allerlei verschillende soorten artikelen. Kiest u voor één geschenk, kies dan voor een artikel dat uw klant of relatie goed kan gebruiken. Voorbeelden daarvan zijn een grote parasols voor op het strand of in de tuin, een strandstoel, of luxe strandhanddoek. Dit zijn bruikbare artikelen voor op het strand of in de tuin. U kunt er ook voor kiezen om een pakket samen te stellen met goedkopere items zoals een zonnebril, frisbee, opblaasbaar luchtbed en een strandhanddoek. Er zijn nog tal van andere opties voor een zomerpakket. Stel het pakket samen en bedenk daarbij wat past bij de ontvanger en hij of zij zal gebruiken. Heeft uw klant kinderen, kies dan ook voor bijvoorbeeld een leuk opblaasbaar dier dat zeker op het strand of in het zwembad zal worden gebruikt. Wilt u in de zomer of bedrijf promoten, kies dan ook voor zomer artikelen. U kunt grote hoeveelheden goedkope artikelen zoals zonnebrillen, frisbees of caps laten bedrukken en deze uitdelen op een (zomers) evenement, op het strand of in het park. Ook dit zorgt voor naamsbekendheid en mogelijk nieuwe klanten.

Bedrukte zomerse geschenken bij Suprème Relatiegeschenken

Voor de hiervoor genoemde en nog veel meer andere zomerse geschenken, bent u bij Suprème Relatiegeschenken aan het juiste adres. In de categorie zomer vallen tal van artikelen in diverse prijsklassen. Alle artikelen kunt u laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of -logo en zijn daarom geschikt om aan uw klanten te schenken of uit te delen ter promotie. Naast artikelen in de categorie zomer, bieden wij ook vele andere soorten artikelen in tal van categorieën. Zo kunt u bij ons ook terecht voor winter geschenken, artikelen voor op kantoor maar ook voor kleding en andere textiel. Houd bij het maken van uw keuze altijd in uw achterhoofd of het artikel zal worden gebruikt door de ontvanger. Voor relaties en klanten kunt u kiezen voor gepersonaliseerde geschenken. Ter promotie kiest u goedkope artikelen die wel van pas komen en dus zullen worden gebruikt. Dit zorgt ervoor dat uw naam wordt onthouden door de ontvanger maar daarnaast ook een groter publiek bereikt. Bekijk het aanbod aan verschillende geschenken online.

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757