PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte hangmatten

Het perfecte zomerse cadeau: na een drukke werkdag kunnen u, uw collega's, klanten of relaties nu lekker uitrusten in een mooie bedrukte hangmat in de tuin. Met de hangmatten van Suprème droomt u er heerlijk in weg. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

 

Een hangmat is een groot doek dat aan de uiteinden aan elkaar wordt geknoopt en waar dan een lus aan zit. Deze kunt u ophangen tussen twee bomen of in een ijzeren frame. Zo hangt u lekker boven de grond te schommelen. Het doek vormt zich helemaal naar uw lichaam. Zoals u nu vast begrijpt is dit een heerlijk zomer-relatiegeschenk waar niet alleen uw collega’s en relaties gebruik van gaan maken, maar het hele gezin. Wanneer u de hangmatten laat bedrukken met het logo van uw bedrijf, wordt er de hele zomer aan u gedacht.

In Nederland en België gebruiken we hangmatten als extra luxe. We liggen er niet hele dagen op te luieren. Terwijl hangmatten in het zuiden en het midden van Amerika gewoon deel uit maken van het meubilair dat zelfs binnenshuis wordt gebruikt. De Brazilianen daarentegen nemen ze zelfs mee naar familie en vrienden voor als ze blijven slapen.

Soorten hangmatten

Bij Suprème hebben we verschillende soorten hangmatten:

  • eenpersoonshangmat
  • tweepersoonshangmat
  • zithangmat

Tussen een eenpersoons- en een tweepersoonshangmat zit niet veel verschil, behalve het formaat. Het is heerlijk om in de zomer even onder de bomen of juist in de zon lekker schommelend weg te dromen. Maar als u ervoor kiest om relaxed een boek te lezen, gaat u voor de zithangmat. Dit geeft nog steeds een optimaal gevoel van genieten en toch kunt u ondertussen makkelijk lezen of internetten.

Het bedrukken van hangmatten

Het bedrukken van hangmatten doen we door middel van tampondruk, transferdruk, zeefdruk of door middel van borduren. Dit ligt er een beetje aan wat er precies op moet komen te staan, de dikte van het materiaal en hoe groot u de opdruk wilt. Wij helpen u uiteraard graag met het kiezen van de juiste druksoort die bij het logo past.

Contact

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Nog veel meer zomerartikelen!

Bij Suprème hebben we nog veel meer zomerartikelen, onder andere: luchtbedden, parasols en slippers

Bedrukte hangmatten

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.