Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 8 tot 10 werkdagen (7)
Minimale afname
 1. 25 (2)
 2. 50 (7)
Materiaal
 1. Kunststof (2)
 2. Overig (7)
 3. Polyester (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (10)
 2. 2 kleuren (7)
 3. 3 kleuren (7)
 4. 4 kleuren (7)

Luchtbedden

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte luchtbedden die een hoofdrol spelen in uw promotionele campagne zullen ongetwijfeld opvallen! Het is een product die men niet gauw zelf aanschaft, maar toch gebruikt wanneer ze deze krijgen. Daarnaast is het ook een praktisch geschenk gezien de grootte. Het kleine formaat zorgt er namelijk voor dat u op vele soorten manieren het artikel aan uw doelgroep(en) kunt schenken.

Bedrukte luchtbedden worden zowel aan personeelsleden als andere (zakelijke) relaties, in de vorm van klanten en partners, weggegeven. En juist omdat dit relatiegeschenk van een brede doelgroep geniet, is een bedrukt bed een passend promotieartikel!

Luchtbedden & Zomerpakketten

Een bedrukt luchtbed is een promotieartikel die over het algemeen met de zomerse maanden wordt geassocieerd en dus zeer geschikt maakt om toe te voegen aan de zogenaamde zomerpakketten. Luchtbedden worden dan, bedrukt of onbedrukt, gecombineerd met o.a. de volgende promotieartikelen:

 • Strandtassen
 • Handdoeken
 • Zonnebrillen
 • Strandballen
 • Slippers

Net genoemde relatiegeschenken hebben een even groot effect als luchtbedden en samen in de vorm van een pakket, creëren zij evenveel goodwill als het traditionele en alom bekende kerstpakket.

Luchtbedden bedrukken

Luchtbedden bedrukken gaat vanzelfsprekend met een techniek waarbij geen hitte vrijkomt gezien het materiaal. Onder andere om die reden wordt een luchtbed veelal bedrukt middels een zeefdruk. Bij een zeefdruk wordt gebruik gemaakt van roosters waarbij de verf in de vorm van uw logo, afbeelding, tekst,  o.i.d. op het relatiegeschenk wordt aangebracht.

Een dergelijke druktechniek geeft ook de mogelijkheid om enorm grote logo’s aan te brengen over het gehele luchtbed, waarmee uw reclame nog meer mensen bereikt.

Bedrukken middels zeefdruk is een tijdrovende klus die tevens veel ruimte in beslag neemt omdat de artikelen moeten drogen na het bedrukken. Desondanks, blijft Suprème Relatiegeschenken één van de meest snel acterende leveranciers.

Als u meer informatie wenst te ontvangen over levertijden, bedrukkingen of over de producten zelf dan kunt u onze medewerkers bereiken via 

Bijpassende zomergeschenken

Andere vergelijkbare zomerse artikelen zijn eventueel ook iets voor u! Bekijk daarom ook onze strandballen, zonnebrillen en strandlakens.

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757