PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte luchtbedden

Lekker dobberen in het zwembad of in de zee: de geweldige luchtbedden van Suprème neemt u graag mee! Ze zijn er in allerlei verrassende en trendy vormen en kleuren. Laat de luchtbedden bedrukken, dan zien zowel de ontvanger als mensen in zijn of haar omgeving telkens opnieuw uw bedrijfsnaam of logo!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Bedrukte luchtbedden die een hoofdrol spelen in uw promotionele campagne zullen ongetwijfeld opvallen! Het is een product dat men niet gauw zelf aanschaft, maar toch gebruikt wanneer ze deze krijgen. Daarnaast is het ook een praktisch geschenk gezien de grootte. Het kleine formaat zorgt er namelijk voor dat u op vele soorten manieren het artikel aan uw doelgroep(en) kunt schenken.

Bedrukte luchtbedden worden zowel aan personeelsleden als andere (zakelijke) relaties, in de vorm van klanten en partners, weggegeven. En juist omdat dit relatiegeschenk van een brede doelgroep geniet, is een bedrukt bed een passend promotieartikel!

Luchtbedden & zomerpakketten

Een bedrukt luchtbed is een promotieartikel die over het algemeen met de zomerse maanden wordt geassocieerd en dus zeer geschikt maakt om toe te voegen aan de zogenaamde zomerpakketten. Luchtbedden worden dan, bedrukt of onbedrukt, gecombineerd met o.a. de volgende promotieartikelen:

  • Strandtassen
  • Handdoeken
  • Zonnebrillen
  • Strandballen
  • Slippers

Net genoemde relatiegeschenken hebben een even groot effect als luchtbedden en samen in de vorm van een pakket, creëren zij evenveel goodwill als het traditionele en alom bekende kerstpakket.

Luchtbedden bedrukken

Luchtbedden bedrukken gaat vanzelfsprekend met een techniek waarbij geen hitte vrijkomt gezien het materiaal. Onder andere om die reden wordt een luchtbed veelal bedrukt middels een zeefdruk. Bij een zeefdruk wordt gebruik gemaakt van roosters waarbij de verf in de vorm van uw logo, afbeelding, tekst,  o.i.d. op het relatiegeschenk wordt aangebracht.

Een dergelijke druktechniek geeft ook de mogelijkheid om enorm grote logo’s aan te brengen over het gehele luchtbed, waarmee uw reclame nog meer mensen bereikt.

Bedrukken middels zeefdruk is een tijdrovende klus die tevens veel ruimte in beslag neemt omdat de artikelen moeten drogen na het bedrukken. Desondanks, blijft Suprème Relatiegeschenken één van de meest snel acterende leveranciers.

Contact opnemen

Als u meer informatie wenst te ontvangen over levertijden, bedrukkingen of over de producten zelf, dan kunt u onze medewerkers bereiken via de chat of via: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Bijpassende zomergeschenken

Andere vergelijkbare zomerse artikelen zijn eventueel ook iets voor u! Bekijk daarom ook onze strandballen, zonnebrillen en strandlakens.

Bedrukte luchtbedden

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.