PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte parasols

Wij Nederlanders zijn echt gek op de zon, en toch willen we er niet hele dagen inzitten. Zodra het mooie weer dan ook maar een beetje aanbreekt zien we de eerste parasols alweer op staan. Kies voor parasols bedrukken als relatiegeschenk en uw relaties zullen een lente en zomer lang genieten van de schaduw én iedere keer opnieuw uw bedrijsfnaam zien. En nemen ze de parasol mee naar het strand? Dan creëren ze hiermee nog meer naamsbekendheid voor uw bedrijf!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

 

Bedrukte parasol met persoonlijke boodschap

We zien reclame uitingen in alle soorten en maten, maar heb je er wel eens aan gedacht om een parasol met bedrukking weg te geven waar het logo van uw bedrijf, uw naam of een persoonlijke boodschap op staat? In de eerste instantie zou je vast denken dat zoiets meer is voor de horeca bedrijven. Zij kunnen hun terras er leuk mee opfleuren en trekken zo gemakkelijker bezoekers. Maar u kunt ze ook weggeven aan uw zakenrelaties. Zij zullen het ongetwijfeld in de zomer gebruiken om lekker buiten samen koffie te drinken of om mee te nemen naar het strand. Bedenk maar eens wat een naamsbekendheid u dit oplevert. 

De parasols die wij in ons assortiment hebben zijn over het algemeen kleine parasols. Deze zijn gemakkelijk te verslepen van de voor- naar de achtertuin of om mee te nemen naar familiefeestjes. Wel hebben we verschillende kleuren. Zo zit er altijd een kleur bij die bij uw bedrijf past. De waarde van een relatiegeschenk valt eigenlijk lastig uit te drukken in geld. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in de kleine dingen. Zoals bij alle relatiegeschenken wil je het bijzonder en persoonlijk maken. Daarmee geef je blijk dat je niet zomaar wat uitzoekt, maar een  passend cadeau geeft. 

Parasols bedrukken

Wij bedrukken parasols doormiddel van een zeefdruk. Hiermee kunnen we grote oppervlakten bedrukken in meerdere kleuren en het is tevens beter bestendig tegen de verschillende weersoorten. Al onze artikelen zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Het bedrukken kan met:

  • een bedrijfsnaam;
  • een logo;
  • een afbeelding;
  • etc. 

Contact

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u ons op werkdagen bereiken tussen 08:30 uur tot 17:00 uur via: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Bedrukte parasols

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.