PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte slippers

Bedrukte slippers zijn ideale zomercadeaus. Mensen gebruiken de slippers thuis, in het zwembad, op het strand, op de camping... Door de bedrukking op de slippers is uw bedrijfsnaam of logo altijd zichtbaar, wat de slipper tot een ideale reclamedrager maakt. En de ontvanger is natuurlijk blij met een set mooie slippers!

Geen resultaten gevonden.

Slippers met bedrukking, wie loopt er niet op in de zomer. Geen gezweet aan uw voeten, en bijna het gevoel hebben alsof u op blote voeten loopt. Wie aan de zomer denkt, denkt bijna automatisch aan slippers. Bij Suprème kunt u deze slippers van een bedrukking voorzien, waardoor de ontvanger uw bedrijf nooit meer zal vergeten!

Bedrukte slippers in verschillende varianten

Bedrukte slippers zijn er in verschillende soorten, hierbij kunt u denken aan:

  • Teenslippers;
  • Badstofslippers;
  • met brede of smalle band;
  • etc.

Bedrukte slippers zijn verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende kleuren, en dus goed aan te passen aan uw eigen bedrijf. U kunt hierbij kiezen voor de kleur die in uw huisstijl voorkomt, maar juist ook voor een kleur die daarbij goed matcht. Mocht het gewenste exemplaar niet op de website staan, dan gaan wij graag voor u opzoek!

Het weggeven van bedrukte slippers

Bedrukte slippers kunnen op veel verschillende momenten worden weggegeven, bijvoorbeeld:

  • op een beurs;
  • tijdens een evenement;
  • toevoegen aan een (zomer)pakket;
  • persoonlijk overhandigen;
  • etc. 

Slippers bedrukken met uw eigen logo of bedrijfsnaam?

Slippers bedrukken kan met 1 kleur. Wat het vaakst voorkomt bij het bedrukken van slippers is dat ze in China helemaal full colour custom made worden bedrukt. Zo kunt u de slipper volledig aanpassen aan uw eigen bedrijf, of uw doelgroep. U heeft ook de mogelijkheid om uw bedrijfsnaam of logo in de onderkant van de slipper uit te stansen. Wanneer de gebruiker dan met de bedrukte slippers in het zand loopt of op een andere zachte ondergrond, zal de bedrukking van u achterblijven.

Met een bedrukte slipper kunt u dus helemaal een eigen en uniek relatiegeschenk creëren. Een bedrukte slipper zal veel aandacht trekken en uw bedrijf zal dus goed opvallen in de zomer. Wij sturen u graag een sample op, maar maken ook met veel plezier een gratis digitale proef. Het sample is ervoor bedoeld om het materiaal, de kwaliteit en het formaat te bekijken. Bij de digitale proef ziet u de daadwerkelijke bedrukking op de slipper. Neem voor meer info contact op via: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Andere leuke bedrukte artikelen

Andere leuke artikelen die u bedrukt kunt bestellen, zijn: strandballen, waaiers en zonnebrillen.

Bedrukte slippers

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.