PERSOONLIJK ADVIES

Strandartikelen bedrukken

Lopen de temperaturen op? Dan gaan mensen massaal naar het strand of naar een waterplas. Speel hierop in door strandartikelen te bedrukken en deze uit te delen. U maakt de ontvanger blij met de geweldige geschenken én zorgt voor meer naamsbekendheid.

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Strandartikelen bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken

Suprème Relatiegeschenken heeft een groot assortiment aan strandartikelen. Deze strandartikelen kunnen allemaal bedrukt worden met een logo of tekst. Strandartikelen die u in de online shop van Suprème Relatiegeschenken treft zijn zeer gevarieerd. U kunt de meest uiteenlopende artikelen voor scherpe prijzen bij ons verkrijgen. De strandartikelen zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Wanneer u wat zoekt tegen de zon zijn er parasols, zonnebrillen en zonnebrandcrèmes te verkrijgen. Deze kunnen allemaal met een bedrukking naar wens bij u thuis worden bezorgd. Mocht u graag de zon in willen, dan zijn er ook strandartikelen die u kunt gebruiken, zoals de strandbal om mee te spelen of een luchtbed voor in de zee. Strandartikelen zijn los te bestellen bij Suprème Relatiegeschenken, maar u kunt ook zelf een pakket van strandartikelen samenstellen. Wanneer bijvoorbeeld de bestaande groep niet aan uw wensen voldoet en/of niet binnen uw begroting past, dan kunt u een alternatief pakketje creëren. Het samenstellen van de artikelen kunt u zelf doen, maar u kunt ook aan ons personeel vragen of zij met voorstellen willen komen. U kunt dan aangeven wat uw budget is en welk artikel(en) er per se in voor moeten komen.

Strandartikelen bedrukken met logo

Strandartikelen kunnen bedrukt worden met een logo. Dat gebeurt door gebruik te maken van verschillende bedrukkingstechnieken. Bovenstaande artikelen kunnen allen voorzien worden van een logo middels verschillende druktechnieken. Gezien de verschillen in materiaal kan niet elk product met dezelfde techniek bedrukt worden. Mede om deze reden bieden wij dan ook verschillende bedrukkingstechnieken aan. Daardoor kunnen veel wensen gerealiseerd worden op een goede en duurzame manier. De bedrukkingstechnieken die u bij ons onder andere tegenkomt, zijn zeef-, transfer- en tampondruk. Bedrukte strandartikelen zijn zeer opvallend en origineel, wat succesvolle karakteristieken zijn wanneer men reclame wilt maken. Behalve de originaliteit is het ook praktisch omdat bijna alle artikelen vaker dan eens te gebruiken zijn. De artikelen zijn natuurlijk het meest passend in de (aanloop van de) zomerse maanden en u kunt deze zowel aan uw personeel en klanten schenken. De grootte en de uniekheid zorgen ervoor dat u met dergelijke promotieartikelen veel goodwill bij uw relaties creëert en daarmee de verhoudingen gezond en positief houdt.

Uitstekende service en een snelle levering bij Suprème Relatiegeschenken

Strandartikelen met bedrukking zijn snel en simpel te bestellen bij Suprème Relatiegeschenken. Wist u dat wij speciale producten hebben met een snelle levering? Wanneer u bijvoorbeeld de bedrukte strandtas, maar natuurlijk ook andere geschenken, snel nodig heeft, kunt u bij ons kiezen uit een speciaal assortiment met producten die snel bedrukt en onbedrukt geleverd kunnen worden. Bekijk ook snel de andere soorten strandartikelen van Suprème Relatiegeschenken voor een gevarieerd aanbod binnen uw bedrijf. Twee andere populaire opties voor relatiegeschenken of promotiemateriaal zijn handdoeken en zonnebrillen. Ook hierbij geldt dat ze naar wens kunnen worden gepersonaliseerd! Neem een kijkje in onze webshop voor allerlei verschillende ideeën.    

Strandartikelen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.