PERSOONLIJK ADVIES

Strandartikelen bedrukken

Lopen de temperaturen op? Dan gaan mensen massaal naar het strand of naar een waterplas. Speel hierop in door strandartikelen te bedrukken en deze uit te delen. U maakt de ontvanger blij met de geweldige geschenken én zorgt voor meer naamsbekendheid.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Strandartikelen die u in de onlineshop van Suprème Relatiegeschenken treft zijn zeer gevarieerd. U kunt de meest uiteenlopende artikelen voor scherpe prijzen bij ons verkrijgen die onderling erg van elkaar verschillen. Strandartikelen die u onder andere bij ons kunt bestellen zijn:

  • Polyester tas met bijpassende mat
  • Strandtas met mat, hoed en slippers
  • Tas met onder andere badhanddoek


Behalve deze pakketten vindt u hier natuurlijk ook de alom bekende strandartikelen in de vorm van rackets etc.

Strandartikelen samenstellen

Strandartikelen zijn ‘klaar en ready to go’ te bestellen bij Suprème Relatiegeschenken, maar u kunt ook zelf een pakket van strandartikelen samenstellen. Wanneer bijvoorbeeld de bestaande groep niet aan uw wensen voldoet en/of niet binnen uw begroting past, dan kunt u een alternatief pakketje creëren.

Zomerartikelen die u zoal in een dergelijk zomers pakket tegenkomt en die u apart kunt bestellen, zijn als volgt:

  • Badlakens
  • Strandballen
  • Rackets
  • Tassen
  • Flesjes water
  • Zonnebrand

Strandartikelen bedrukken

Bovenstaande artikelen kunnen allen voorzien worden van een logo middels verschillende druktechnieken. Gezien verschillen in materiaal kan niet elk product met dezelfde techniek bedrukt worden. Het kundige team van Suprème Relatiegeschenken informeert u hier graag meer over wanneer u dat wenst.

Het samenstellen van de artikelen kunt u zelf doen, maar u kunt ook aan ons personeel vragen of zij met voorstellen willen komen. U kunt dan aangeven wat uw budget is en welk artikel(en) er per se in voor moeten komen.

De medewerkers van Suprème Relatiegeschenken zijn te bereiken via: 074 - 24 24 757 en [email protected]remerelatiegeschenken.nl.

Strandartikelen voor reclamedoeleinden

Bedrukte strandartikelen zijn zeer opvallend en origineel wat succesvolle karakteristieken zijn wanneer men reclame wilt maken. Behalve de originaliteit is het ook praktisch omdat bijna alle artikelen vaker dan eens te gebruiken zijn (bijv. tassen, handdoeken, zonnebrand, etc.).

De artikelen zijn natuurlijk het meest passend in de (aanloop van de) zomerse maanden en u kunt deze zowel aan uw personeel en klanten schenken. De grootte en de uniekheid zorgen ervoor dat u met dergelijke promotieartikelen veel goodwill bij uw relaties creëert en daarmee de verhoudingen gezond en positief houdt.

Meerdere zomerartikelen

U kunt bij Suprème Relatiegeschenken ook terecht voor onder andere zonnebrillen, slippers en waaiers

Strandartikelen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.