PERSOONLIJK ADVIES

Aanstekers bedrukken

Aanstekers met een bedrukking zijn promotieartikelen die echt niet mogen ontbreken binnen uw bedrijf. De bedrukte aanstekers zijn praktisch, goedkoop en zeer geschikt voor het promoten van uw bedrijf. Aanstekers zijn er in veel verschillende soorten en maten. Kies uw favoriet!

Geen resultaten gevonden.

Bij Suprème Relatiegeschenken vinden we niet alleen kwaliteit, maar ook veiligheid erg belangrijk. Om deze reden zijn vrijwel alle aanstekers voorzien van een kinderbeveiliging, hierdoor zal het niet snel gebeuren dat een kind zich verbrandt aan het vuur wanneer deze de bedrukte aansteker heeft gevonden.

Iedere bedrukte aansteker heeft een eigen verhaal en daar past dan ook vaak een ander bedrijf bij. Bij Suprème Relatiegeschenken bieden wij u een zeer breed assortiment aan met allerlei verschillende aanstekers. Deze kunnen allemaal van een bedrukking worden voorzien, maar kunnen natuurlijk ook onbedrukt besteld worden.

Topkwaliteit aanstekers met bedrukking

Een aansteker met logo of bedrijfsnaam moet zoveel mogelijk mensen bereiken en moet daarnaast ook opvallen. Het herkennen van logo’s en bedrijfsnamen is waar reclame om gaat en wat u ook met de bedrukte aanstekers kunt bereiken. Kwaliteit is daarentegen wel erg belangrijk, zodat de bedrukking zo lang mogelijk blijft zitten. Bij Suprème Relatiegeschenken bent u verzekerd van deze uitstekende kwaliteit. Zo blijft de bedrukking op de aanstekers lang zitten en kunt u eenvoudig de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten. Het grote voordeel van deze bedrukte aanstekers is dat ze relatief goedkoop zijn en u er erg veel kunt bestellen. Zo kunnen er overal aanstekers uitgedeeld worden en komt uw bedrijfsnaam op veel verschillende plekken. Suprème Relatiegeschenken gaat altijd voor kwaliteit, volledige service en daarnaast voorzien wij u ook van passend advies. Zo weet u zeker dat u de juiste promotieartikelen of relatiegeschenken in huis haalt.

Een uitstekende service bij aankoop van bedrukte promotieartikelen

De aanstekers uit ons assortiment kunt u laten bedrukken met een logo, bedrijfsnaam of eigen tekst. Aanstekers bedrukken wordt gedaan via een tampondruk. Dit is dezelfde techniek die bij pennen toegepast wordt. Een logo, naam en/of algemene gegevens kunnen zonder problemen op een aansteker gedrukt worden. Aanstekers kunnen ook tweezijdig bedrukt worden bij Suprème Relatiegeschenken. Het logo wordt dan bijvoorbeeld aan beide zijden van de aansteker gedrukt, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor twee verschillende bedrukkingen. Hierdoor kunt u nog meer informatie overbrengen met deze bedrukte aanstekers.

Wilt u graag een aanstekers volledig laten bedrukken? Dit is geen probleem. Wij doen dit middels een speciale foliedruk. Er wordt dan folie over de gehele aansteker aangebracht en dit folie kan dan naar eigen wens in full colour worden bedrukt. Voor vragen over onze bedrukte aanstekers kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Wij helpen u graag verder, zodat u binnenkort de perfecte promotieartikelen of relatiegeschenken in huis heeft.

Aanstekers bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10