PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte puzzels

Puzzels zijn leuke spellen om weg te geven aan uw relaties. Bedrukte puzzels vallen veel op, omdat bijvoorbeeld op een schuifpuzzel uw eigen logo kan worden bedrukt. Met een bedrukte puzzel zijn uw relaties continu bezig met uw bedrijf en zullen ze uw bedrijfsnaam niet snel vergeten.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

 

Puzzels bedrukken met uw eigen logo of bedrijfsnaam

Bedrukte puzzels zijn leuke relatiegeschenken om weg te geven aan onbekende mensen. Ze zullen dit erg waarderen en de puzzel met bedrukking meenemen naar verschillende plekken. Uiteraard speelt hierbij het formaat van de bedrukte puzzel ook een grote rol. Een schuifpuzzel met bedrukking is bijvoorbeeld vrij makkelijk mee te nemen en te gebruiken:

  • op vakantie
  • tijdens het wachten
  • tijdens een regenachtige dag


Puzzels met bedrukking zijn makkelijk om weg te geven. Iedereen houdt ervan om op z’n tijd te gaan zitten voor een puzzel.

Bedrukte puzzels | ouderwetse varianten!

Bedrukte puzzels kunnen ook in de ouderwetse variant worden besteld. Hiermee bedoelen wij de kartonnen puzzel die dus helemaal bedrukt kan worden. Hierbij is het wel van belang dat het gaat om een groot aantal bedrukte kartonnen puzzels, aangezien deze speciaal voor u moeten worden gemaakt. Wanneer u deze eenmaal in huis heeft, kunt u een persoonlijk en zelf ontworpen relatiegeschenk weggeven.

Puzzels bedrukken

Puzzels met bedrukking kunnen worden onderverdeeld in twee categorieën: schuifpuzzels en de ouderwetse kartonnen puzzels.

Schuifpuzzels worden bedrukt door middel van een tampondruk. Bij een tampondruk wordt de door u uitgekozen bedrukking met een stempel op de puzzel aangebracht. Bij een schuifpuzzel kunt u de blokjes waarmee geschoven wordt laten bedrukken maar ook de ondergrond van de puzzel. Deze keuze kunt u helemaal zelf maken en uiteraard met behulp van de digitale proefdruk kunt u alvast zien hoe dit eruit komt te zien.

De ouderwetse kartonnen puzzels worden bedrukt door middel van een digitale offset druk. Dit gebeurt voornamelijk digitaal.

Wilt u contact met ons?

Contact opnemen met Suprème kan via: 074 - 24 24 757 en [email protected]

Puzzels en spellen

Bekijk ook ons aanbod in speelgoedstressballen en seizoensartikelen artikelen.

Bedrukte puzzels

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Super service

Sharon Vanderheyden uit Kortrijk

10

Super geregeld! We zijn erg tevreden.

Nathalie uit Hengelo

10

Vriendelijk en daadkrachtig

Manon Brummer uit Hengelo

10

toppie

Sacha Ruland uit MAASTRICHT

10