PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte puzzels

Puzzels zijn leuke spellen om weg te geven aan uw relaties. Bedrukte puzzels vallen veel op, omdat bijvoorbeeld op een schuifpuzzel uw eigen logo kan worden bedrukt. Met een bedrukte puzzel zijn uw relaties continu bezig met uw bedrijf en zullen ze uw bedrijfsnaam niet snel vergeten.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Puzzels bedrukken

Puzzels bedrukken met eigen logo of ontwerp? Dat kan bij Suprème Relatiegeschenken! Bedrukte puzzels zijn een uniek geschenk om weg te geven en zorgen voor veel vermaak bij uw relaties. Wij hebben veel verschillende puzzels die we kunnen bedrukken, zoals schuifpuzzels, magic-puzzels en 3d puzzels. U kunt dus altijd wel een puzzel bedrukken die bij al uw wensen past!

Puzzels bedrukken om de merkherkenning en naamsbekendheid te vergroten

Puzzels bedrukken en weggeven aan uw relaties zorgt ervoor dat uw relaties continu bezig met uw bedrijf. Zo zullen ze uw bedrijfsnaam niet snel vergeten. Daarnaast worden puzzels vaak meegenomen om onderweg mee te spelen, waardoor uw logo door nog meer mensen gezien wordt.

Puzzels bedrukken met uw eigen logo of bedrijfsnaam

Bedrukte puzzels zijn leuke geschenken om weg te geven aan uw medewerkers, klanten of bijvoorbeeld op beurzen. Een bedrukte puzzels is namelijk voor iedere doelgroep geschikt. Puzzels bedrukken gebeurt vooral veel rond de vakantieperiodes, zodat relaties de puzzel mee kunnen nemen op vakantie. Uiteraard speelt hierbij het formaat van de bedrukte puzzel wel een grote rol.

Schuifpuzzels

Een schuifpuzzel met bedrukking is bijvoorbeeld een puzzel die vrij makkelijk mee te nemen en te gebruiken op vakantie of bijvoorbeeld tijdens het wachten. Daarom zijn dit de ideale relatiegeschenken. U kunt schuifpuzzels bedrukken in verschillende formaten, keuren en vormen, zoals vierkant of rechthoekig. U kunt deze puzzels bedrukken vanaf €0,31 per stuk. 

Brainteasers

Wilt u een uniek type puzzel bedrukken? Laat dan Brainteaser puzzels bedrukken. Hier hebben wij verschillende varianten van, zoals houten Brainteasers en mechanische puzzels. Dit type puzzels zijn ook ideaal om in de wachtruimte van uw bedrijf te leggen, zodat bezoekers zich niet hoeven te vervelen terwijl ze wachten.

Ouderwetse puzzels bedrukken

Bedrukte puzzels kunnen ook in de ouderwetse variant worden besteld. Hiermee bedoelen wij de kartonnen puzzel die dus helemaal bedrukt kan worden. Hierbij is het wel van belang dat het gaat om een groot aantal bedrukte kartonnen puzzels, aangezien deze speciaal voor u moeten worden gemaakt. Wanneer u deze eenmaal in huis heeft, kunt u een persoonlijk en zelf ontworpen relatiegeschenk weggeven. 

Puzzels bedrukken: Welke technieken gebruiken wij?

Wij maken gebruik van verschillende bedrukkingstechnieken. Schuifpuzzels bedrukken gebeurt door middel van een tampondruk. Bij een tampondruk wordt de door u uitgekozen bedrukking met een stempel op de puzzel aangebracht. Bij een schuifpuzzel kunt u de blokjes waarmee geschoven wordt laten bedrukken maar ook de ondergrond van de puzzel. Deze keuze kunt u helemaal zelf maken en uiteraard met behulp van de digitale proefdruk kunt u alvast zien hoe dit eruit komt te zien.

Ouderwetse kartonnen puzzels bedrukken gebeurt door middel van een digitale offset druk. Dit gebeurt voornamelijk digitaal.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van puzzels bedrukken? Neem dan vooral contact met ons op. Dit kan via: 074 - 24 24 757, onze chat en [email protected] 

Bekijk ook eens ons aanbod in andere producten, zoals speelgoed, stressballen en seizoensartikelen artikelen.

1. Kan ik puzzels bedrukken in een kleine oplage? 

Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u ook puzzels met logo of eigen ontwerp bedrukken in een kleine oplage vanaf 50 stuks.

2. Wat is de levertijd van de bedrukte puzzels? 

De levertijd van de bedrukte puzzels is afhankelijk van het type puzzels en de opdruk. Om de levertijden te bekijken raden wij aan om dit op productniveau te bekijken. Let op: een snellere levering is in overleg meestal wel mogelijk.

3. Welke bedrukkingstechnieken gebruiken jullie om de puzzels te bedrukken? 

Schuifpuzzels bedrukken gebeurt door middel van een tampondruk en ouderwetse kartonnen puzzels bedrukken gebeurt door middel van een digitale offset druk.

4. Kan ik bij jullie ook goedkope puzzels bedrukken? 

U kunt bij ons al bedrukte puzzels bestellen vanaf €0,30 per stuk. 

Bedrukte puzzels

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10