PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte bamboe bekers

Bamboe bekers met bedrukking zijn nog onontdekte geschenken die u nog niet op iedere bijeenkomst of beurs tegen zult komen. Met een bamboe beker als relatiegeschenk zet u niet alleen uw bedrijf op de kaart bij degene die de bamboe beker ontvangt, maar ook bij zijn/haar collega’s, vrienden, kennissen, etc. Steeds meer mensen vinden duurzaamheid belangrijker worden en dan is een bamboe beker een uitermate geschikt geschenk. Wanneer de bedrukte bamboe beker in het openbaar wordt gebruikt zullen omstanders niet alleen de bamboe beker zien, maar ook uw bedrijfsnaam of logo die op de bamboe beker bedrukt is. Bekijk hieronder het assortiment bamboe bekers van Suprème Relatiegeschenken en bestel het gewenste product eenvoudig online!

Wanneer men uw bedrukte bamboe beker eenmaal in gebruik neemt zal niet alleen het gemak de gebruiker overtuigen, maar ook de duurzaamheid van het geschenk. De bekers zijn namelijk gemaakt van bamboe, een materiaal dat met weinig voorzieningen groeit en vervolgens in allerlei producten kan worden verwerkt. Nog veel belangrijker, vervolgens kan het ook weer worden gerecycled en dus weer worden gebruikt voor nieuwe producten waarin bamboe wordt verwerkt. Een bamboe beker is een duurzaam geschenk en wordt daardoor goed ontvangen bij relaties. Het laat zien dat uw bedrijf zich ook inzet op duurzaamheid bij de geschenken die u weggeeft. 

Bedrukte bamboe bekers in meerdere kleuren!

Bij bedrukte bamboe bekers hoeft u zeker niet te denken aan een saaie kleur. De bamboe bekers kunnen namelijk perfect aansluiten op de kleuren die u gebruikt in de communicatie van uw bedrijf, zoals uw logo. Een bamboe beker bedrukken in de webshop van Suprème Relatiegeschenken is mogelijk in verschillende kleuren. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit oranje, groen, blauw en grijs. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw bedrijfslogo goed bij de bamboe beker past. Of u kunt ervoor zorgen dat uw bedrijfslogo of naam er juist uitspringt. 

Daarnaast hebben wij bij Suprème Relatiegeschenken nog meer duurzame relatiegeschenken voor u klaar liggen. Wij beschikken over een ruim assortiment waar u uit kunt kiezen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit onze bamboe pennencaps en/of drinkflessen! Al deze geschenken kunnen goed gebruikt worden door uw relaties en laten zien dat u als bedrijf duurzaam bezig bent. Bekijk ons assortiment op onze website en bestel de gewenste duurzame producten zoals onze bedrukte bamboe bekers eenvoudig online. 

Bamboe bekers bedrukken

Bij Suprème Relatiegeschenken kan een bamboe beker bedrukken in uw eigen ontworpen stijl. Bij sommige modellen kunt u de bedrukking in één kleur ontwerpen, bij andere modellen kan dit in meerdere kleuren. Gebruik uw fantasie en combineer een logo met een bedrijfsnaam of juist met een pakkende slogan. Lukt het u niet om iets te ontwerpen dat voldoet aan uw wensen? Dan kunt u altijd terecht bij de studio van Suprème Relatiegeschenken. Zij luisteren graag naar uw wensen en stellen dan een ontwerp voor u op. Dit kunnen zij dan voor u direct aanbrengen in een digitaal voorstel. Heeft u al wel een ontwerp, dan kunnen zij dit uiteraard ook aanbrengen in een digitaal voorstel. Wilt u graag bamboe bekers bedrukken voor uw onderneming? Bestel ze dan eenvoudig online! Heeft u nog vragen over de bedrukkingen, bamboe bekers of ergens anders over? Neem contact op met de klantenservice van Suprème Relatiegeschenken en stel al uw vragen over de betreffende onderwerpen. U kunt ons bereiken op de volgende manieren:

Bedrukte bamboe bekers

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10