PERSOONLIJK ADVIES

Waaiers laten bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken

Wilt u de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten en doet u dit tijdens de zomer? Kies dan voor bedrukte waaiers. Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u verschillende soorten waaiers die u kunt laten bedrukken met een logo of bedrijfsnaam. Bestel nu een standaard waaier of kies voor een luxe waaier met ribben van hout. Al onze waaiers met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding zijn eenvoudig online te bestellen.

Waaiers voordelig laten bedrukken | Suprème Relatiegeschenken

Een waaier geeft heerlijke verkoeling in de warme zomermaanden. Zo kan deze worden gebruikt ter verkoeling op het terras of tijdens een wandeling door de stad. Daarnaast worden waaiers ook veel op vakantie gebruikt. Een waaier zorgt voor een klein briesje, waardoor u even kunt genieten van een beetje verkoeling als u het erg warm heeft. Niet alleen op vakantie, maar ook op zomerse festivals ziet u de waaiers regelmatig voorbij komen. Als bedrijf kunt u hier goed op in spelen door waaiers te laten bedrukken met een eigen logo of bedrijfsnaam. Waaiers zijn echte zomerse artikelen en doen het daarom ook erg goed als promotieartikel op warme dagen. U kunt de waaiers met logo bijvoorbeeld uitdelen op een festival, evenement of bij een andere zomerse gebeurtenis.

Verschillende waaiers bedrukken

Bent u op zoek naar een verkoelend promotieartikel? Dan bent u bij Suprème Relatiegeschenken aan het juiste adres. In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod met de mooiste en leukste waaiers die u kunt laten bedrukken met een logo, bedrijfsnaam of eigen tekst. Door een logo op de waaiers te laten drukken, zorgt u er eenvoudig voor dat de naamsbekendheid van uw bedrijf wordt vergroot. Op benauwde hete zomerdagen kunt u deze waaiers dan uitdelen en naast dat uw bedrijfsnaam onder de man komt, maakt u de mensen blij met een heerlijke verkoeling. Een waaier is voor jong en oud, hierdoor bereikt u met dit promotieartikel diverse doelgroepen.

Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u verschillende waaiers van topkwaliteit. U kunt kiezen voor een standaard waaier die te verkrijgen is in kleuren als geel, blauw, groen of rood. Ook kunt u een luxere waaier uitdelen bij verschillende zomerse evenementen of concerten. De meeste waaiers uit ons assortiment zijn opvouwbaar en daardoor makkelijk mee te nemen. Al deze waaiers kunt u laten bedrukken met een logo, bedrijfsnaam of eigen tekst. De bedrukking is mogelijk in diverse kleuren. U kunt er ook voor kiezen om de bedrijfsnaam of het logo in de waaier te laten graveren. Dit kan echter alleen bij de waaiers met houten ribben.

Zomerse promotieartikelen met een snelle levering

Een perfecte give-away voor de warme zomerdagen! De waaier vindt u in diverse uitvoeringen en modellen in het uitgebreide assortiment van Suprème Relatiegeschenken. Naast deze waaiers beschikken wij ook over vele andere zomerse promotieartikelen. Hierbij kunt u denken aan luchtbedden, strandballen en zonnebrillen. Al deze zomerartikelen kunnen worden bedrukt met een logo of bedrijfsnaam. Voordat de bedrukte promotieartikelen worden bedrukt en geleverd, ontvangt u eerst een gratis digitale proefdruk. U kunt de bedrukking dan goed bekijken en bepalen of deze op de juiste positie zit. Pas als u de proefdruk heeft goedgekeurd worden de artikelen bedrukt en snel geleverd op het door u doorgegeven adres. Bent u er nog niet helemaal uit welk promotieartikel of relatiegeschenk bij uw bedrijf past, neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, zodat ook uw bedrijf in de zomer gepromoot kan worden met onze artikelen en geschenken.

Waaiers laten bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Vriendelijk en daadkrachtig

Manon Brummer uit Hengelo

10

toppie

Sacha Ruland uit MAASTRICHT

10

Hele goed service

Marijke uit Voorschoten

10

Geweldig!

Erna Wolberink uit Enschede

10