PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte wijnglazen

Bedrukte wijnglazen worden steeds vaker besteld via de webshop van Suprème Relatiegeschenken. Steeds meer bedrijven ontdekken het gemak van de bedrukte wijnglazen. Ze kunnen worden gebruikt tijdens lunches, diners, maar natuurlijk ook tijdens feestelijke gelegenheden.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Bedrukte wijnglazen vergeven aan klanten, medewerkers, etc.

Een andere manier om de bedrukte wijnglazen te gebruiken is door ze weg te geven. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld in een mooie verpakking. Het is ook erg leuk om de bedrukte wijnglazen te combineren met andere geschenken uit het assortiment van Suprème Relatiegeschenken.

Wijnglazen met bedrukking toevoegen aan kerstpakketten

Wijnglazen met bedrukking kunnen ook prima worden toegevoegd aan kerstpakketten. Hiermee maakt u een eigen en uniek kerstpakket, want u voegt echt iets van uzelf toe. De waardering zal groot zijn. Naast Suprème Relatiegeschenken kunt op bij Suprème pakketten allerlei verschillende (kerst)pakketten bestellen en hieraan deze bedrukte geschenken toevoegen. Het is ook mogelijk om met allerlei verschillende artikelen een eigen en origineel (kerst)pakket samen te stellen. Ook hiervoor kunt u het beste contact opnemen.

Wijnglazen bedrukken

Wijnglazen bedrukken gebeurt middels een transfer. Er kunnen gewoon kleuren in de bedrukking worden gebruikt. Om ervoor te zorgen dat de bedrukking lang en goed blijft zitten, worden de wijnglazen op hoge temperaturen verhit en wordt de bedrukking als ware ingebakken. U kunt de wijnglazen met bedrukking na gebruik gewoon in de vaatwasser stoppen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de bedrukking.

Het bedrukken van wijnglazen kan geheel naar uw eigen wens. Het is vaak wel slim om een bedrijfsnaam of logo te gebruiken. Op deze manier zal de herkenning van uw bedrijf worden vergroot en zal men dit meteen gaan herkennen. Wijnglazen bedrukken en dan personaliseren is ook een optie, hierbij kan ieder wijnglas apart worden bedrukt, bijvoorbeeld met een naam.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen middels:

Leuke geschenken om te combineren met bedrukte wijnglazen

Leuke geschenken om te combineren met bedrukte wijnglazen, zijn: kurkentrekkers, champagneglazen en onderzetters.

Bedrukte wijnglazen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Super service

Sharon Vanderheyden uit Kortrijk

10

Super geregeld! We zijn erg tevreden.

Nathalie uit Hengelo

10

Vriendelijk en daadkrachtig

Manon Brummer uit Hengelo

10

toppie

Sacha Ruland uit MAASTRICHT

10