PERSOONLIJK ADVIES

Diverse soorten brillendoekjes

Brillendoekjes die bedrukt zijn, zijn verkrijgbaar in verschillende soorten:

  • microfiber opgeborgen in zacht plastic met een sleutelring
  • ecru microfiber van 230 gram verpakt in een PVC hoesje
  • blauw microfiber verpakt in een doorzichtig PVC hoesje
  • uitvoering met wolkenmotief
  • enz.


Bedrukte brillendoekjes zijn dus verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. Bij een brillendoekje dat aan een sleutelbos bevestigd kan worden, heeft u de kans dat deze vaak gebruikt zal worden. Brillen zijn vaak net vies wanneer men niks bij zich heeft. Met bovenstaande uitvoering (aan een sleutelbos) is dit verleden tijd.

Brillendoekjes die bedrukt zijn, zijn ontzettend licht qua gewicht. Ze zijn dus gemakkelijk mee te sturen met de post. Zo geeft u uw relatie een kleine attentie en blijven zij aan u denken. Door het gewicht worden de geschenken ook gemakkelijk meegenomen in een (hand)tas en uitgeleend. Een ander leuk idee is om deze geschenken toe te voegen aan het kerstpakket van dit jaar. U geeft het pakket een persoonlijke touch met een functioneel geschenk.

Brillendoekjes bedrukken

Een brillendoekje wordt vrijwel altijd all over en full colour bedrukt. Dit gebeurt door middel van een digitale druk. Bij een digitale druk kunt u uw brillendoekje geheel naar eigen ontwerp laten bedrukken. Het is een opvallend en veel gebruikt promotieartikel! U kunt ervoor kiezen om uw logo een aantal keren terug te laten komen, maar u kunt ook verscheidene soorten informatie op het geschenk bedrukken. Bijvoorbeeld uw website en telefoonnummer.

Brillendoekjes kunnen bij Suprème Relatiegeschenken ook worden verpakt. Dit kan zowel in een doosje als een doorzichtig etuitje. Ook deze verpakkingen kunnen weer apart worden bedrukt. Hiermee creëert u dus een volledig relatiegeschenk dat u met een goed gevoel kunt weggeven aan relaties, klanten en natuurlijk ook uw eigen medewerkers.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons verkoopteam: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Andere promotieartikelen

Neem een kijkje bij spaarpotten, ijskrabbers en frisbees!

Brillendoekjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10