PERSOONLIJK ADVIES

Notitieboekjes bedrukken

Bedrukte notitieboekjes zijn relatiegeschenken die gemakkelijk mee te nemen zijn. Ze worden veelal gebruikt om even snel iets op te schrijven en snel mee te nemen. Met een bedrukt notitieboekje zit u altijd goed! In onze webshop vindt u de notitieboekjes in verschillende formaten, met diverse soorten belijningen en in allerlei kleuren en materialen. Wat uw keuze ook zal zijn. Bij Supreme Relatiegeschenken kunt u uw notitieboekje laten bedrukken.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 8
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 8

Notitieboekjes die bedrukt zijn bestaan uit een cover met daarin papier. Soms is dit papier gelinieerd maar meestal ongelinieerd. Ook kan er gekozen worden voor een notitieboekje met ruitjes. Bedrukte notitieboekjes zijn ook verkrijgbaar in verschillende papiermaten; A4, A5, etc. Sommige notitieboekjes met bedrukking bevatten een ringband en andere een elastiek. De cover van een notitieboekje kan gemaakt zijn van verschillende materialen. Bij Supreme Relatiegeschenken kunt u kiezen uit onder andere platic, leer, kunstleer, karton en nog meer. U heeft genoeg keuze om verschillende notitieboekjes te laten bedrukken.

Bedrukte notitieboekjes bevatten meestal een pen. Hierdoor kan het notitieboekje meteen in gebruik worden genomen door de eigenaar. Wanneer dit niet zo is, kunt u natuurlijk altijd zelf een bedrukte pen toevoegen aan het notitieboekje. Wanneer u dan kiest voor dezelfde bedrukking, heeft u een complete set om te vergeven aan uw relaties, medewerkers, cursisten, etc. Daarmee is een notieboek met logo of andere bedrukking een uitstekend relatiegeschenk.

Notitieboek met logo

Bij Supreme Relatiegeschenken gebruiken we verschillende druktechnieken voor de verschillende relatiegeschenken. Hierdoor zorgen wij ervoor dat uw relatiegeschenk altijd van topkwaliteit is en uw bedrukking er goed uit komt te zien. Notitieboekjes worden met een off set druk of een tampondruk bedrukt. Ook kunnen de notitieboekjes op verschillende plekken worden bedrukt, dit kan op bijvoorbeeld:

  • de kaft van het notitieboekjes;
  • de kaft full colour;
  • de binnenkant van de kaft;
  • elk notitieblaadje apart.

De kaft en de binnenkant van het notitieboekje worden bedrukt met een tampondruk. Wanneer u graag elk blaadje apart bedrukt wil hebben, wordt dit gedaan met de bedrukkingstechniek off set. Hierbij komt uw logo of bedrijfsnaam op elke pagina terug. Als een notitieboekje full colour wordt bedrukt, gebeurt dit ook met een off set druk. Hierbij kunt u naar eigen ontwerp het gehele notitieboekje laten bedrukken. 

Notitieboek bedrukkenbij Suprème Relatiegeschenken

Notitieboekjes met bedrukking kunnen bij Suprème Relatiegeschenken vrijwel altijd op verschillende manier worden bedrukt. Hierdoor is er voor ieder bedrijf de mogelijkheid om een eigen ontwerp te realiseren. Tevens zijn er natuurlijk ook andere manieren om uzelf te onderscheiden, zoals het verpakken van de geschenken of het toevoegen van een extra bedrukt geschenk. Er zijn veel mogelijkheden met het bedrukken van een notitieboek. Heeft u vragen, wilt u advies of heeft u andere opmerkingen? Neem dan contact op via telefoon, ons emailadres of de chat op onze website.

Notitieboekjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Super service

Sharon Vanderheyden uit Kortrijk

10

Super geregeld! We zijn erg tevreden.

Nathalie uit Hengelo

10

Vriendelijk en daadkrachtig

Manon Brummer uit Hengelo

10

toppie

Sacha Ruland uit MAASTRICHT

10