PERSOONLIJK ADVIES

Notitieboekjes bedrukken

Bedrukte notitieboekjes zijn relatiegeschenken die gemakkelijk mee te nemen zijn. Ze worden veelal gebruikt om even snel iets op te schrijven en snel mee te nemen. Met een bedrukt notitieboekje zit u altijd goed! In onze webshop vindt u de notitieboekjes in verschillende formaten, met diverse soorten belijningen en in allerlei kleuren en materialen. Wat uw keuze ook zal zijn. Bij Supreme Relatiegeschenken kunt u uw notitieboekje laten bedrukken.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 4
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 4

Notitieboekjes bedrukken

Bedrukte notitieboekjes zijn relatiegeschenken die gemakkelijk mee te nemen zijn. Ze worden vaak gebruikt om even snel iets op te schrijven, wat een notitieboekje dus een praktisch geschenk maakt. Met een bedrukt notitieboekje zit u dus altijd goed! Bij Suprème Relatiegeschenken kunnen we notitieboekjes bedrukken in verschillende formaten, met diverse soorten belijningen en in allerlei kleuren en materialen.

Notitieboekjes bedrukken als relatiegeschenk

Bedrukte notitieboekjes bevatten meestal een pen. Hierdoor kan het notitieboekje meteen in gebruik worden genomen door de eigenaar. Wanneer dit niet zo is, kunt u natuurlijk altijd zelf een bedrukte pen toevoegen aan het notitieboekje. Wanneer u dan kiest voor dezelfde bedrukking, heeft u een complete set om te vergeven aan uw relaties, medewerkers, cursisten, etc. Daarmee is een notitieboek met logo of andere bedrukking een uitstekend relatiegeschenk. 

Verschillende soorten notitieboekjes bedrukken

Bedrukte notitieboekjes zijn bestaan uit een cover met daarin papier. Soms is dit papier gelinieerd maar meestal ongelinieerd. Ook kan er gekozen worden voor een boekje met ruitjes. Bedrukte notitieboekjes zijn ook verkrijgbaar in verschillende papiermaten; A4, A5, etc. Sommige notitieboeken met bedrukking bevatten een ringband en andere een elastiek. De cover van een notitieboekje kan gemaakt zijn van verschillende materialen. Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u kiezen uit onder andere plastic, leer, kunstleer, karton en nog meer. Daarnaast bevatten sommige notitieboekjes sticky notes of leuke gadgets. Kortom, u heeft genoeg keuze als u een notitieboekje wilt laten bedrukken.

Luxe notitieboekjes bedrukken

Wanneer u op zoek bent naar een echte luxe relatiegeschenk, kunt u bij ons ook luxe notitieboekjes bedrukken. Zo verkopen wij o.a. notitieboeken met een powerbank, waardoor uw relaties kunnen schrijven tegelijkertijd hun telefoon op kunnen laden. Verder verkopen wij ook notitieboeken met uitneembare USB-sticks en notitieboekjes in luxe geschenkverpakking.

Eco notitieboekjes bedrukken

Eco notitieboekjes bedrukken is een duurzaam alternatief voor de reguliere notitieboekjes bedrukken als relatiegeschenk. De kaft van een eco notitieboekje is gemaakt van bijvoorbeeld katoen of gerecycled papier. Deze notitieboeken kunt u geheel naar wens personaliseren. U kunt al eco notitieboekjes bedrukken vanaf €0,51. 

Notitieboek met logo

Bij Suprème Relatiegeschenken gebruiken we verschillende druktechnieken voor de verschillende relatiegeschenken. Hierdoor zorgen wij ervoor dat uw relatiegeschenk altijd van topkwaliteit is en uw bedrukking er goed uit komt te zien. Een notitieboekje wordt met een off set druk of een tampondruk bedrukt. Ook kunnen de notitieboekjes op verschillende plekken worden bedrukt, zoals:

  • De kaft;
  • De kaft full colour;
  • De binnenkant van de kaft;
  • Elk notitieblaadje apart.

De kaft en de binnenkant van het notitieboekje worden bedrukt met een tampondruk. Wanneer u graag elk blaadje apart bedrukt wil hebben, wordt dit gedaan met de bedrukkingstechniek off set. Hierbij komt uw logo of bedrijfsnaam op elke pagina terug. Als een notitieboekje full colour wordt bedrukt, gebeurt dit ook met een off set druk. Hierbij kunt u naar eigen ontwerp het gehele notitieboekje laten bedrukken. 


Notitieboekjes bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken

Notitieboekjes kunnen bij Suprème Relatiegeschenken vrijwel altijd op verschillende manier worden bedrukt. Hierdoor is er voor ieder bedrijf de mogelijkheid om een eigen ontwerp te realiseren. Tevens zijn er natuurlijk ook andere manieren om uzelf te onderscheiden, zoals het verpakken van de geschenken of het toevoegen van een extra bedrukt geschenk.

Heeft u de bedrukte notitieboekjes met logo of opdruk snel nodig? Dan kunt u bij ons kiezen uit een speciaal assortiment met producten die snel bedrukt en onbedrukt geleverd kunnen worden. Deze producten worden onbedrukt binnen 2 tot 3 werkdagen geleverd en bedrukt binnen 4 tot 5 werkdagen.

U kunt sommige notitieboekjes ook in een kleine oplage bestellen, vanaf 10 stuks. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor notitieboekje bedrukken of wilt u advies of heeft u andere opmerkingen? Neem dan contact op via telefoon, ons e-mailadres of de chat op onze website.

1. Kan ik ook goedkope notitieboekjes bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken? 

U kunt bij ons ook goedkope notitieboekjes bedrukken vanaf €0,26 per stuk. 

2. Kan ik ook een proefdruk aanvragen voor ik notitieboekjes laat bedrukken?

Heeft u een notitieboek gekozen en wilt u deze laten bedrukken? Dan maken wij gratis een digitale drukproef voor u. Wilt u toch nog iets veranderen, dan passen wij dit voor u aan. Pas na uw akkoord worden de notitieboekjes met logo of opdruk en naar u verzonden.

3. Wat is de levertijd van de bedrukte notitieboekjes? 

De levertijd van de bedrukte notitieboekjes hangt af van het type boekje en het design. Om de levertijden te bekijken raden wij aan om dit op productniveau te bekijken. Let op: snellere levertijd is meestal mogelijk in overleg!

4. Hoe kan ik bij jullie betalen?

Er zijn verschillende manieren hoe u bij ons de bedrukte notitieboekjes kunt betalen:

  • Op factuur: u betaalt een pro forma factuur na goedkeuring van de drukproef en voordat we de bestelling in productie nemen of een onbedrukte bestelling versturen.
  • iDEAL: vooruit betalen via de online omgeving van uw bank.
  • Creditcard: Vul uw creditcardnummer, naam op de kaart, vervaldatum en CID/CVC-code (deze staat vaak op de achterkant van de creditcard) en eventueel een extra wachtwoord in.
  • Bancontact/ Mister Cash: vooruit betalen via de online omgeving van uw bank.
Notitieboekjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10