PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte sporthanddoeken

Bedrukte sporthanddoeken zijn relatiegeschenken die vaak gebruikt zullen worden en gemakkelijk kunnen worden weggegeven. Een bedrukte sporthanddoek heeft een andere afmeting ten opzichte van onze andere handdoeken, namelijk 30 x 130 cm. De reden hiervoor is dat deze afmeting erg gemakkelijk is in gebruik tijdens het sporten. Men heeft hierdoor een model bij zich dat gemakkelijk kan worden meegenomen en dat niet in de weg zit tijdens het sporten. Een sporthanddoek bedrukken kan bij Suprème met uw eigen logo of bedrijfsnaam of andere gewenste bedrukking.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Sporthanddoek bedrukken met eigen logo!

Een sporthanddoek met bedrukking is veelal gemaakt van katoen of microfiber. Katoen is het materiaal dat ook voor alle andere uitvoeringen wordt gebruikt, maar microfiber is een afwijkend materiaal. Het materiaal microfiber is zeer geschikt om vocht op te nemen, waardoor dit tijdens het sporten erg handig is. Uiteraard valt een katoenen sporthanddoek met bedrukking ook niet te onderschatten, deze blijven lang mooi en voelen degelijk aan. De keuze tussen deze twee kan dus afhangen van uw budget, maar ook van uw wensen. Onze medewerkers geven u graag nog wat extra informatie als u nog twijfelt. De contactgegevens die u hiervoor kunt gebruiken, vindt u onderaan. 

Sporthanddoeken bedrukken

Sporthanddoeken bedrukken kan middels verschillende bedrukkingstechnieken. Vaak kiest men toch voor een zeefdruk of een band printing. De reden hiervoor is niet alleen de lage prijs voor de bedrukkingstechnieken, maar ook de goede kwaliteit die wordt geleverd. Bij een band printing wordt de band van de sporthanddoek van een bedrukking voorzien en middels een zeefdruk kan er een bedrukking op een deel van de sporthanddoek worden aangebracht. Bij beide bedrukkingstechnieken zal de ontvanger tijdens gebruik geen hinder ervaren van de bedrukkingen. Ook is het mogelijk om voor bandinweving te kiezen, hierbij wordt de bedrukking in de band geweven, als een borduring. Dit heeft een langere levensduur dan een bedrukking boven op de stof, maar heeft ook een langere productietijd. Wanneer u nieuwsgierig bent naar alle andere mogelijkheden bij het bedrukken van sporthanddoeken, dan verwijzen wij u graag door naar onderstaande contactgegevens. 

Hulp bij bestellen?

Bedrukte sporthanddoeken zijn bij Suprème Relatiegeschenken erg eenvoudig en snel te bestellen. Mocht u er niet helemaal uitkomen tijdens het bestelproces, of wil u graag eerst extra informatie voordat u tot bestellen overgaat, dan is dit geen enkel probleem. De medewerkers van Suprème Relatiegeschenken zijn te bereiken via: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Bekijk andere bedrukte handdoeken!

Voor andere soorten bedrukte handdoeken bent u bij Suprème Relatiegeschenken ook helemaal aan het juiste adres. Voorbeelden zijn: gastendoekjes, strandlakens en handdoeken 50x100.

Er zijn nog veel meer opties

Ben je nog niet helemaal overtuigd dat het bedrukken van een (sport)handdoek datgene is waar je naar op zoek bent? Je kunt ook altijd nog overwegen om potloden te bedrukken, of een katoenen tas te bedrukken met een ontwerp naar keuze. Ook een leuke optie is een zonnebril bedrukken, met name in de zomer is dit een ontzettend populair relatiegeschenk. 

Bedrukte sporthanddoeken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10