PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte fietslampjes

Bedrukte fietslampjes zijn ontzettend veilig om te vergeven aan een grote groep mensen. De fietslampjes met bedrukking kunnen gemakkelijk op de fiets worden bevestigd, waardoor de ontvanger veilig en verlicht de weg op kan gaan.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Iedereen kent het wel: je wilt ’s avonds weg en dan blijkt dat je achter- of voorlicht niet meer werkt. Je hebt haast en dus geen tijd om eventuele batterijen te vervangen, maar je wilt ook niet onverlicht fietsen, en dan bieden de bedrukte fietslampjes natuurlijk de uitkomst. 

Bedrukte fietslampjes bestellen

De fietslampjes met bedrukking zijn in veel verschillende uitvoeringen te bestellen in de webshop van Suprème Relatiegeschenken. Bovenstaand vindt u het gehele uitgebreide assortiment met allerlei verschillende soorten fietslampjes, zoals:

  • sets van fietslampjes
  • hoofdlampen
  • losse achterlichten
  • losse voorlichten


Bedrukte fietslampjes kunnen het gehele jaar door worden weggegeven op verschillende momenten. U kunt de bedrukte fietslampjes met een bepaalde boodschap vergeven, maar ook om extra naamsbekendheid te creëren voor uw bedrijf. Aangezien de geschenken klein van formaat zijn is een andere optie om ze per post te versturen, bijvoorbeeld in een mailing. Hierdoor zet u, uw bedrijf weer even op de kaart en verrast u de ontvanger met een praktisch relatiegeschenk.

Fietslampjes bedrukken

Fietslampjes bedrukken gebeurt middels de bedrukkingstechniek tampondruk. Een tampondruk is zeer goed in het bedrukken van de wat kleinere geschenken en kan deze bedrukking daarop ook erg mooi en in kleur aanbrengen. Een tampondruk komt tot stand middels een rubberen stempel die het fietslampje van een bedrukking voorziet. Een andere mogelijkheid is om de fietslampjes te laten verpakken in een doosje en dan het doosje ook van een bedrukking te voorzien. Suprème Relatiegeschenken bespreekt graag de mogelijkheden met u betreft de fietslampjes en natuurlijk ook onze andere geschenken!

Neem contact op

Het bedrukken van een fietslampje gebeurt meestal met een bedrijfsnaam of een logo, maar dit kan uiteraard ook met iets anders. De keuze is geheel aan u, maar wanneer u twijfelt, kunt u natuurlijk wel altijd de hulp inschakelen van onze medewerkers. Telefonisch zijn wij iedere werkdag te bereiken via: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Meer handige relatiegeschenken!

De webshop van Suprème bevat nog veel meer handige relatiegeschenken, zoals EHBO sets, auto zonneschermen en multitools!

Bedrukte fietslampjes

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Vriendelijk en daadkrachtig

Manon Brummer uit Hengelo

10

toppie

Sacha Ruland uit MAASTRICHT

10

Hele goed service

Marijke uit Voorschoten

10

Geweldig!

Erna Wolberink uit Enschede

10