PERSOONLIJK ADVIES

Kop & schotel bedrukken

Kop & schotel met bedrukking passen perfect binnen uw bedrijf. Met een bedrukte kop en schotel straalt u gastvrijheid en klantvriendelijkheid uit naar uw klanten en relaties. Hierdoor zullen zij uw bedrijf niet snel vergeten en laat u een goede indruk achter als u de warme drank serveert. Tevens heeft u de mogelijkheid om na bijvoorbeeld een gesprek, een exemplaar mee te geven. Hierdoor heeft u relatie ook iets om thuis te laten zien en natuurlijk te gebruiken. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Kop & schotels met bedrukking zijn natuurlijk ook zeer toepassend als u eigenaar bent van een restaurant, café of een andere horecagelegenheid. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om thee, koffie en eventueel ook soep te serveren in een kop & schotel bedrukt met uw eigen logo. Een kop en schotel met bedrukking heeft een luxere uitstraling dan een losse mokken of losse kommen. Tevens heeft u de mogelijkheid om bestek, melk en suiker in één keer te brengen. 

Kop & schotel bedrukken 

Een kop en schotel bedrukken kan bij Suprème Relatiegeschenken maar op één manier, namelijk inbakken. Bij het inbakken worden de kop & schotel verscheidene keren verhit en steeds opnieuw bedrukt. De voordelen hiervan zijn: 

  • vaatwasserbestendig
  • krasvast
  • duurzame & duidelijke bedrukking 

De kop & schotel kunnen beide worden bedrukt, maar natuurlijk kunt u ook één van de twee bedrukken. De keuze heeft voornamelijk te maken met het budget dat u te besteden heeft. Als het budget tot het bedrukken van één onderdeel leidt, kiest men meestal voor de kop omdat deze het meest opvalt. Door het bedrukken van alleen de schotel kunt u zich echter ook onderscheiden. Het gebruik van kleuren is gewoon mogelijk bij inbakken. Suprème Relatiegeschenken heeft ook een intern reclamebureau waardoor wij voor u een mooie bedrukking kunnen ontwerpen. 

Meer informatie

Het bedrukken van een kop & schotel kan voordelig en eenvoudig bij Suprème Relatiegeschenken. Als u graag meer informatie wilt hebben of vragen wilt stellen, dan is dat natuurlijk mogelijk. Suprème is zowel per e-mail als per telefoon uitstekend te bereiken:

Meer keramiek & glas 

Kijk voor meer keramiek & glas bij snoeppotten, koffiekopjes & theeglazen.

Kop & schotel bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

snel, korte lijnen en prima communicatie

vz advocaten uit hengelo

10

Vriendelijk, daadkrachtig en een prima prijs kwaliteit verhouding.

Manon uit Hengelo

10

Goede en snelle service

Eva uit Groningen

9

Heel fijn contact en opdracht supersnel opgepakt!

Saskia uit Hengelo

10