PERSOONLIJK ADVIES

Kleding bedrukken en borduren

Kleding bedrukken met eigen ontworpen opdruk zonder lang te hoeven wachten: bij Suprème Relatiegeschenken staan wij voor een goede kwaliteit producten met een snelle levertijd. Wij begeleiden het gehele proces vanaf dat u de bestelling bij ons heeft geplaatst. Dit kan eenvoudig via de website, waarbij u meteen de eigen ontworpen opdruk kunt uploaden als u die heeft. U kunt ook een afbeelding of een tekst uploaden. Wij maken een gratis digitale proefdruk voor u waar u wijzigingen in kunt laten aanbrengen, zodat u tevreden bent over het product voordat wij het gaan bedrukken.

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Bedrukte kleding bestellen

Bedrukte kleding wordt veel besteld, vooral omdat dit een zeer grote groep met verschillende producten omvat. Kleding met bedrukking is vrijwel voor iedere gelegenheid te gebruiken en is tegelijk duurzaam in gebruik. U kunt de kleding gewoon vaker gebruiken, bijvoorbeeld tijdens terugkerende open dagen, beurzen, maar ook als werkkleding. Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u onder andere:

  • Bodywarmers;
  • Jassen;
  • Overhemden;
  • Polo’s;
  • Running;
  • Softshell.

Kleding bedrukken en borduren

Kleding kan zowel worden bedrukt als worden geborduurd. Het verschil tussen beide is het makkelijkste uit te leggen aan de hand van een voorbeeld. Bij een bedrukking met bijvoorbeeld de bedrukkingstechniek zeefdruk of transferdruk, komt deze ‘’op de kleding’’ te liggen. De bedrukking hecht zich echter wel goed, waardoor deze lang blijft zitten. Bij het borduren van kleding komt de bedrukking meer ‘’in de kleding’’ te liggen, omdat er gebruik wordt gemaakt van steken en garen die door de kleding heengaan. De levertijd van beide soorten bedrukkingen is gelijk, uw keuze hoeft hier dus niet van af te hangen. Vaak kiest men aan de hand van de doelgroep of het beoogde doeleinde.

Kleding bedrukken kunt u vanzelfsprekend met verscheidene kleuren, waardoor u een opvallend geheel kunt creëren. Bij ieder kledingstuk kan de grootte van de bedrukking anders zijn. Dit heeft onder andere te maken met het materiaal en de oppervlakte waarop kan worden bedrukt.

Deskundig advies & contact opnemen

De medewerkers van Suprème leggen u graag uit hoe het door u gewenste kledingstuk kan worden bedrukt. Wij zijn iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur te bereiken via: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Ontdek alle uitvoeringen!

Ontdek alle uitvoeringen, zoals: jassen, truien en polo’s.

Kleding bedrukken en borduren

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10