PERSOONLIJK ADVIES

Sinterklaaspakketten bestellen

Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u een kant-en-klaar Sinterklaaspakket bestellen. U kunt alleen dit pakket bestellen, maar u kunt het ook combineren met een ander gewild artikel. Door het Sinterklaaspakket speciaal voor uw relaties samen te stellen, zullen zij nog positiever over uw bedrijf denken.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Sinterklaaspakketten zijn sterk opkomende relatiegeschenken en zeker wanneer budgets kleiner zijn, kiest men steeds vaker voor een dergelijk alternatief voor kerstpakketten. Maar wat kunt u allemaal doen met Sinterklaas? Ontzettend veel, aan u de keus!

Sinterklaaspakketten | de inhoud

De basis van de Sinterklaaspakketten in de webshop van Suprème Relatiegeschenken is chocolade. U kunt kiezen uit onder andere:

  • een chocoladeletter
  • een speciale vorm
  • chocolademuntjes

Deze typische decemberartikelen worden veelal gecombineerd met andere relatiegeschenken die functioneel zijn en waar men meer dan eens gebruik van kan maken. Promotieartikelen die onder andere voor dit soort pakketten worden geselecteerd zijn:

  • Koptelefoons
  • Theeglazen en/of koffiekopjes
  • Tassen, koffers, trolleys
  • Snoeppotten

Snoeppotten, koptelefoons, servies en een goede tas, koffer of trolley komen altijd van pas en men laat deze dan ook vaak op kantoor staan of gebruikt deze thuis. De ontvanger zal dus zeer tevreden zijn over de gegeven producten wanneer ze ook een duidelijk voordeel en dus functie hebben.

Originaliteit & kwaliteit

Relatiegeschenken die boven genoemd zijn, zijn geen typische relatiegeschenken zoals paraplu’s, pennen en notitieblokken. Hoewel deze artikelen ook prima aan een Sinterklaaspakket toegevoegd kunnen worden, adviseren wij om een origineel en opvallend product toe te voegen.

Kwaliteit is erg belangrijk bij dergelijke promotieartikelen, omdat ze dus vaker gebruikt worden. Suprème Relatiegeschenken heeft kwaliteit, naast service, hoog in het vaandel staan en wij zullen dan ook altijd de beste producten adviseren.

Sinterklaaspakketten bestellen

Sinterklaaspakketten bestellen kunt u eenvoudig doen bij Suprème Relatiegeschenken. Wij helpen u in het selecteren van passende producten die eveneens binnen uw budget passen. Daarnaast kunnen wij u vanzelfsprekend meer informatie geven over levertijden, prijsvoordelen, aanbiedingen maar ook over opties omtrent het aanbieden van de pakketten (doos, mand, etc.).

Onze medewerkers kunt u vrijblijvend bereiken via: 

Diverse pakketten

Voor andere pakketten met een specifiek thema verwijzen wij u door naar onze kerstpakketten en zomerpakketten. Wellicht zit hier ook iets voor u tussen! 

Sinterklaaspakketten bestellen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10