PERSOONLIJK ADVIES

Koffiebekers to go bedrukken

De dag met koffie beginnen is voor een Nederlander een normale zaak. Hoe leuk is het om een bedrukte koffiebekers to go met uw eigen logo of ontwerp weg te geven, bij gebruik denk de ontvanger elke keer aan uw bedrijf. De bedrukte koffiebeker to go is ook nog eens erg handig en stijlvol.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Milieubewust

De bekers zijn niet alleen handig en stijlvol, maar ook milieubewust. De bedrukte koffiebekers to-go zijn herbruikbaar, zo hoeft iemand niet elke keer een nieuw plastic of papieren beker te gebruiken. De bekers zijn van bamboe gemaakt, dit is een natuurlijk product dat alleen zonlicht nodig heeft om te groeien. Na het kappen van een bamboeboom groeit er één extra boom terug.

Eigenschappen van de bedrukte koffiebeker to go

  • Gemaakt van stevig bamboe;
  • Licht van gewicht;
  • Gaat lang mee;
  • Milieubewust;
  • Opvallend.

Assortiment

In ons assortiment heeft u de keuze uit twee inhoudsmaten: een espressobeker to go met de inhoud van 120 ml en een beker met de inhoud van 350 ml. De bekers zijn in verschillende kleuren beschikbaar, ook kunnen de siliconen grip rondom de beker en de deksel van kleur veranderen. De siliconen grip zorgt ervoor dat de beker vastgepakt kan worden als er hete vloeistof in zit en dat de bedrukte beker niet zomaar uit uw hand valt. Bekijk de mogelijkheden en kies uit wat bij uw wensen past!

Combineren

De koffiebekers to go kunnen ook leuk gecombineerd worden in een pakket. U kunt zelf een pakket samenstellen met verschillende relatiegeschenken. Combineer de beker met:

  • Snoeppotten;
  • Broodtrommels;
  • Snijplanken.

Op alle producten is het mogelijk om uw logo of ontwerp te plaatsen. Wacht dus niet langer en vraag een gratis digitale proefdruk aan. Zo kunt u zien hoe het eindproduct eruit komt te zien, wel op een online voorbeeld natuurlijk.

Heeft u vragen over deze productgroep, of andere vragen? Neem contact met ons op via:

074- 24 24 757

[email protected]

Of stuur een bericht in de online chat.

 

Bekijk ook: thermoflessen, bierglazen, mokken

Koffiebekers to go bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Nette afhandeling en snelle levering

Ronald uit Hengelo

10

Korte lijntje en een goede, snelle service!

Marloes Schoemaker uit Hengelo

10

Goed contact, snel en netjes afgeronde order met mooi product

Jetty uit Oosterwolde

10

Snelle service en altijd meedenken!

Kirsten uit Almere

9