PERSOONLIJK ADVIES

Koffiebekers to go bedrukken

De dag met koffie beginnen is voor een Nederlander een normale zaak. Hoe leuk is het om bedrukte koffiebekers to go met uw eigen logo of ontwerp weg te geven. Wanneer de koffiebeker to go gebruikt wordt zal diegene aan uw bedrijf herinnert worden. Het bedrukken van een koffiebeker to go is eenvoudig te doen bij Suprème Relatiegeschenken. Daarnaast zijn de koffiebekers to go ook nog eens erghandig en stijlvol. Hierdoor ontvangen uw relaties een geschenk dat erg functioneel is. Het is een ideaal relatiegeschenk of promotieartikel om in te zetten binnen uw bedrijf. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Milieubewust met de koffiebekers to go

De bekers zijn niet alleen handig en stijlvol, maar ook milieubewust. De bedrukte koffiebekers to-go zijn herbruikbaar, zo hoeft iemand niet elke keer een nieuw plastic of papieren beker te gebruiken. De bekers zijn van bamboe gemaakt, dit is een natuurlijk product dat alleen zonlicht nodig heeft om te groeien. Na het kappen van een bamboeboom groeit er één extra boom terug. Hierdoor laat u als bedrijf zien dat u aan het milieu denkt. Daarnaast kunnen de relaties die de koffiebekers ontvangen deze ook in het dagelijks leven gebruiken. Koffiebekers to go laten bedrukken is een goede investering voor uw bedrijf, want vele mensen kunnen bereikt worden door deze bekers. Uw logo of bedrijfsnaam is goed zichtbaar op de beker en zal opvallen bij andere mensen. Daarnaast beschikt het over de volgende eigenschappen:

  • Gemaakt van stevig bamboe;
  • Licht van gewicht;
  • Gaat lang mee;
  • Milieubewust;
  • Opvallend.

Een koffiebeker to go bedrukken is eenvoudig te doen bij Suprème Relatiegeschenken. Kies de gewenste koffiebeker uit ons assortiment. Vul daarna de gevraagde gegevens in en wij zullen voor u aan de slag gaan. De bedrukte koffiebekers to go zullen zo snel mogelijk aan u geleverd worden! Dan heeft u een ideaal relatiegeschenk of promotieartikel om uit te delen aan al uw relaties!

Assortiment koffiebekers to go

In ons assortiment heeft u de keuze uit twee inhoudsmaten: een espressobeker to go met de inhoud van 120 ml en een beker met de inhoud van 350 ml. De coffee to go bekers zijn in verschillende kleuren beschikbaar, ook kunnen de siliconen grip rondom de beker en de deksel van kleur veranderen. De siliconen grip zorgt ervoor dat de beker vastgepakt kan worden als er hete vloeistof in zit en dat de bedrukte beker niet zomaar uit uw hand valt. Hierdoor wordt er ook voor een betere gebruikservaring gezorgd. Bekijk de mogelijkheden en kies uit wat bij uw wensen past!

Door het kiezen van een bedrukking zal uw koffiebeker to go nog meer opvallen. Wanneer u ervoor kiest om uw huisstijl kleuren ook in de bedrukking mee te nemen zal de koffiebeker wellicht nog beter opvallen. Wanneer de beker dan in het openbaar wordt gebruikt zullen mensen eromheen de koffiebeker ook zien. Hierdoor kunt u met de coffee to go beker veel mensen bereiken. Daarnaast is het een relatieve kleine investering omdat uw relaties de koffiebeker to go opnieuw kunnen gebruiken.

Vele mogelijkheden bij Suprème Relatiegeschenken

De koffiebekers to go zijn een mooi geschenk om uit te delen. Echter is het ook mogelijk om een mooi pakket samen te stellen en uit te delen. De koffiebekers to go kunnen ook leuk gecombineerd met bijvoorbeeld:

  • Snoeppotten;
  • Broodtrommels;
  • Snijplanken.

Dit is echter nog maar een klein deel van ons totale assortiment. We hebben bijvoorbeeld ook nog: thermoflessenbierglazenmokken. Kortom er zijn talloze mogelijkheden bij Suprème Relatiegeschenken! Op alle producten is het mogelijk om uw logo of ontwerp te plaatsen. Wacht dus niet langer en vraag een gratis digitale proefdruk aan. Zo kunt u zien hoe het eindproduct eruit komt te zien, wel op een online voorbeeld natuurlijk. Heeft u vragen over onze producten of heeft u andere vragen en/of opmerkingen? 

Neem dan contact met ons op via: ons telefoonnummer: 074- 24 24 757. Ons emailadres: [email protected]. Of stuur een bericht in de online chat rechtsonder in uw scherm. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Koffiebekers to go bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10