PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte sporttassen

 

 

Geen resultaten gevonden.

Sporttas bedrukken | Suprème Relatiegeschenken

Bent u op zoek naar het ideale relatiegeschenk of promotieartikel voor uw bedrijf? Dan is een bedrukte sporttas een goede optie om eens te overwegen! Een bedrukte sporttas wordt namelijk veel gebruikt, waardoor uw bedrijfsnaam of logo veel gezien zal worden. Dit is een ideale manier om reclame te maken voor uw bedrijf. Daarnaast is het een geschikt relatiegeschenk, voor als u uw zakenrelaties wil bedanken.

Een sporttas bedrukken? Bij Suprème Relatiegeschenken bent u aan het juiste adres! Bij ons heeft u keuze uit sporttassen van verschillende materialen, zoals canvas of linnen. Kies uw favoriete tas uit en laat deze sporttas bedrukken. U kunt de sporttas zelfs in uw eigen PMS kleur laten maken, zodat de tas nog meer opvalt. Deze manier van ontwerpen wordt ‘custom made’ genoemd. Hierbij kunt u een sporttas laten bedrukken, geheel naar uw eigen ontwerp. De sporttas zal vervolgens speciaal voor u worden geproduceerd. Niet alleen kunt u de kleur van de bedrukte sporttas bepalen; ook de bedrukking en afmetingen kunnen geheel naar uw wens worden aangepast! Het is zelfs mogelijk om de bedrukte sporttassen van een persoonlijke verpakking te voorzien.

Ruim aanbod sporttassen met bedrukking

Een sporttas bedrukken en gebruiken als relatiegeschenk kan om meerdere redenen voordelig zijn. Niet alleen zullen de ontvangers hiervan erg blij zijn met de bedrukte sporttas; ook promoot u uw bedrijf hiermee. Omdat een sporttas veel gebruikt wordt en lang meegaat, is een bedrukte sporttas een perfect relatiegeschenk. Daarnaast heeft een sporttas een stoere uitstraling en kan er veel in.

U heeft keuze uit verschillende soorten sporttassen met bedrukking. U kunt op verschillende manieren een sporttas laten bedrukken. Kies bijvoorbeeld voor sporttassen met logo of tekst. Dit is een goede en gemakkelijke manier om uw bedrijfsnaam of logo te promoten.

Een sporttas bedrukken kan bij Suprème Relatiegeschenken op verschillende manieren. Dit kan namelijk door middel van een transfer- of zeefdruk. Het voordeel van een transfer druk is dat het mogelijk is om zeer fijne details te drukken, waardoor uw logo extra goed uitkomt. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij een sporttas het beste kunnen bedrukken.

Uitstekende service en snelle levering

Al met al is een bedrukte sporttas een ideaal relatiegeschenk of promotieartikel. Wacht dus niet langer en laat sporttassen bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken! Heeft u nog vragen of opmerkingen over bijvoorbeeld ons assortiment, de bedrukking of onze service? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kan via de chat op de website, telefonisch (074-2424757) of via mail ([email protected]).

Bedrukte sporttassen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10