PERSOONLIJK ADVIES

Shakebekers bedrukken

Bent u opzoek naar een sportief relatiegeschenk of sportief promotiemateriaal. Bij Suprème relatiegeschenken bent u daarvoor aan het juiste adres! Er zijn veel sportieve relatiegeschenken verkrijgbaar, een leuke optie is; een shakebeker. De shakebeker kan bedrukt worden met uw eigen logo, ontwerp of bedrijfsnaam.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Promoten

Bedrukte shakebekers zorgen voor meer bekendheid van uw bedrijf. De bedrukte shakebekers kunnen gebruikt worden als promotiemateriaal, maar ook als geschenk. Bijvoorbeeld als iemand een lidmaatschap heeft afgesloten, met een bedrukte shakebeker kunt u ze welkom heten.

De ontvanger is blij met het geschenken en maakt gelijk reclame voor u. Ze nemen de beker mee tijdens het sporten of naar werk, zo ziet hun omgeving ook uw logo of bedrijfsnaam.

De shakebeker

Een bedrukte shakebeker kan voor veel dingen gebruikt worden. Onder sporters worden ze vooral gebruikt om eiwitshakes te maken. Eiwitpoeder en water toevoegen, even shaken en klaar. In de bedrukte shakebeker zit een handig shake balletje, deze zorgt ervoor dat het eiwitpoeder niet gaat klonten zodra het water is toegevoegd.

Het maken van eiwitshakes is niet het enige waarvoor de bedrukte bekers gebruikt kunnen worden. Uit de bekers kan ook gewoon water of andere dranken gedronken worden. Bij Suprème relatiegeschenken zijn de shakebekers in verschillende inhoudsmaten verkrijgbaar. Van klein tot groot.

In de grote shakebekers kan handig een salade of yoghurt in bewaard worden. Zo kan het makkelijk meegenomen worden. Na het eten kunnen ze gewassen worden en gebruikt worden om water in te doen.

De shakebekers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Er is altijd iets wat bij uw wensen past!

 

Heb je vragen? Neem contact op via: [email protected], bel naar +31(0) 74 - 24 24 757 of stel uw vraag in de chat op de website.

 

Zijn shakebekers niet het product voor u? Bekijk dan bidons en thermoflessen.

Shakebekers bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10