PERSOONLIJK ADVIES

Kerstpakketten bestellen

De gezelligste tijd van het jaar komt eraan: de kerstdagen! Deze laatste dagen van het jaar zijn een ideaal moment om uw relaties, werknemers of klanten te bedanken voor het afgelopen jaar. Én met een positief gevoel samen het nieuwe jaar in te gaan. Kies een kerstpakket of eindejaarsgeschenk uit dat het beste past bij uw bedrijf en bij de ontvanger - en geniet van heerlijke kerstdagen!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Kerstpakketten kunt u vanzelfsprekend ook bij Suprème Relatiegeschenken bestellen, uw totaal leverancier. Elk jaar selecteren wij stijlvolle en up-to-date pakketten die passen binnen de huidige markt en trends. 

De kerstpakketten van dit jaar!

Ook dit jaar hebben wij weer een zeer gevarieerd aanbod aan kerstpakketten. De pakketten hebben diverse thema's, zoals:

  • sporten
  • chocolade
  • biologisch
  • koken
  • woonaccessoires
  • en nog veel meer

Van elk thema hebben we meerdere pakketten, zodat u het pakket kunt kiezen dat het beste bij uw bedrijf of bij de ontvanger past. U kunt voor een standaardpakket kiezen of juist voor een uniek en origineel eindejaarsgeschenk. 

Producten die u veelal in onze pakketten vindt zijn: pasta’s, wijnen en andere dranken, zoetigheid, hartige snacks, servies, etc. Artikelen waar iedereen blij mee is en in vele soorten en maten te bestellen zijn.

Naast deze ‘standaard’ kerstpakketten hebben wij ook specialere varianten die ontzettend goed bij een specifieke doelgroep zouden passen. Zo vindt u in onze webwinkel:

  • Mannen kerstpakket
  • Vrouwen kerstpakket
  • Reispakketten in de vorm van trolleys, tassen en koffers.
  • Rituals pakket

Deze zeer opvallende kerstpakketten zorgen voor een grote waardering bij uw personeel en eventueel klanten, waar u in het nieuwe jaar op verder kunt borduren. Creëer goodwill bij uw stakeholders en geef een kerstgeschenk waar de inspanning en moeite vanaf stralen!

Kerstpakketten van Suprème Relatiegeschenken

Kerstpakketten zijn in allerlei vormen en maten te bestellen bij Suprème Relatiegeschenken. Hier kunt u de vele soorten bekijken en vergelijken. Tevens is het mogelijk om de direct de prijs te berekenen van de kerstpakketten die u wilt bestellen. Bij Suprème Relatiegeschenken komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u precies wat de kosten zijn.

Kunnen wij u helpen?

Kerstpakketten samenstellen doet u indien gewenst samen met het verkoopteam van Suprème Relatiegeschenken. Wij helpen u graag in het selecteren van een compleet pakket dat binnen uw budget past. U kunt ons bereiken via: 

Meer themapakketten

Kerstpakketten zijn tegenwoordig lang niet meer de enige pakketten die men aan personeel en andere relaties uitdeelt. Zo hebben wij ook paaspakketten, zomerpakketten en sinterklaaspakketten.

Kerstpakketten bestellen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Super netjes alleen de levertijd was wat langer maar hier werden we goed van op de hoogte gehouden

lineke Lepelaars uit Hapert

8

Klantgericht en heel vriendelijk

Ellen uit Hengelo

10

Geweldige service en goede kwaliteit

Femke uit UTRECHT

10

Afspraak is afspraak

Rob uit Lattrop

9