PERSOONLIJK ADVIES

Bamboe flessen bedrukken

Een bedrukte bamboe fles is een manier van milieubewust geschenken geven, goed voor de natuur en ook voor het imago van uw bedrijf. Laat uw logo of ontwerp op de bamboe fles bedrukken, zodat uw bedrijf herkend wordt bij gebruik van het product. Zo wordt uw bedrijf niet alleen bekend bij de ontvanger maar ook in hun omgeving. Bekijk hieronder ons assortiment bamboe drinkflessen, thermosflessen, waterflessen en meer! Maak een keuze en bestel de gewenste bamboe fles eenvoudig online.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Assortiment bamboe flessen en meer!

Binnen het assortiment bamboe flessen heeft u veel keuze. Wij hebben onder andere bamboe drinkflessen en thermosflessen, maar ook bamboe bekers. Al onze bamboe flessen zijn goed te bedrukken. Hierdoor heeft u een ruime keuze uit unieke relatiegeschenken of promotieartikelen. De bamboe thermosfles houdt de inhoud tot wel 8 uur warm en tot 12 uur koud. Daarnaast zijn de verschillende bamboe flessen te verkrijgen in verschillende inhoudsmaten. U kunt een bamboe fles bedrukken met een inhoud van 200, 270, 320, 400 of 450 ml.

Omdat de flessen zijn gemaakt van bamboe, zijn deze erg duurzaam. Bamboe is een natuurlijk product, wat alleen zonlicht nodig heeft om te groeien. De bedrukte fles is ook duurzaam omdat hij vaak opnieuw gebruikt kan worden. Door de bedrukte bamboeflessen als relatiegeschenk te geven krijgt uw bedrijf een milieubewuste uitstraling. Omdat het hebben van een milieubewuste uitstraling steeds belangrijker wordt als bedrijf is dit een uitstekende relatiegeschenk of promotieartikel. Laat daarom snel bamboe flessen bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken en deel deze uit aan uw relaties!

Is een bamboe fles toch niet het duurzame relatiegeschenk dat u zoekt? Geen zorgen, wij bieden nog meer duurzame geschenken aan! Wat dacht u van de volgende geschenken: bamboe bekersbamboe penneneco notieboekjes. Bekijk de mogelijkheden en bestel het gewenste product online!

Eenvoudig online bestellen bij Suprème Relatiegeschenken

Hoe werkt het online bestellen van een product? U opent het product dat u gekozen heeft, zodra u alleen nog dit product ziet op uw beeldscherm. Dan kunt u een keuze maken uit de kleuren (die beschikbaar zijn). Daarna geeft u aan hoeveel kleuren er nodig zijn voor de bedrukking op de bamboe fles. Als laatste geeft u het aantal aan dat bestelt moet worden. Zet de bestelling in het winkelmandje en rond het af. U krijgt dan van ons een orderbevestiging en een gratis digitale proefdruk op het ingevulde emailadres. Gaat u akkoord met de proefdruk? Dan gaan wij uw bamboe flessen bedrukken. Het bestellen en bedrukken van bamboe flessen is erg eenvoudig via Suprème Relatiegeschenken.  

Heeft u vragen, opmerkingen of zijn er onduidelijkheden?. Neem dan contact met ons op! Onze specialisten helpen u graag verder! Daarnaast kunnen ze u ook voorzien van advies op maat. U kunt ons bereiken door middel van ons telefoonnummer: 074 24 24 757, of mail naar [email protected]. Ook zijn wij bereikbaar in de online chat. De chat is rechts onderin uw scherm te vinden.

Bamboe flessen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10