PERSOONLIJK ADVIES

Bamboe flessen bedrukken

Een bedrukte bamboe fles is een manier van milieubewust geschenken geven, goed voor de natuur en ook voor het imago van uw bedrijf. Laat uw logo of ontwerp op de bamboe fles bedrukken, zodat uw bedrijf herkend wordt bij gebruik van het product. Zo wordt uw bedrijf niet alleen bekend bij de ontvanger maar ook in hun omgeving.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Het assortiment

Het assortiment bamboe flessen heeft veel keuze, van bekers tot flessen, thermosflessen tot platte drinkflessen. Er is van alles.  De bamboe thermoflessen houden de inhoud tot 8 uur warm en tot wel 12 uur koud.

 De bedrukte bamboe flessen zijn te verkrijgen in verschillende inhoudsmaten:

  • 200 ml;
  • 270 ml;
  • 320 ml;
  • 400 ml;
  • 450 ml.

Duurzaam

De flessen zijn gemaakt van bamboe. Bamboe is een natuurlijk product, wat alleen zonlicht nodig heeft om te groeien. De bedrukte fles is ook duurzaam omdat hij vaak opnieuw gebruikt kan worden. Door de bedrukte bamboeflessen als relatiegeschenk te geven krijgt uw bedrijf een milieubewuste uitstraling. En dat is belangrijk de laatste tijd.

Online bestellen

Hoe werkt het online bestellen van een product? U opent het product dat u gekozen heeft, zodra u alleen nog dit product ziet op uw beeldscherm. Dan kunt u een keuze maken uit de kleuren (die beschikbaar zijn). Daarna geeft u aan hoeveel kleuren er nodig zijn voor de bedrukking op de bamboe fles. Als laatste geeft u het aantal aan dat bestelt moet worden. Zet de bestelling in het winkelmandje en rond het af. U krijgt dan van ons een orderbevestiging en de digitale proefdruk op het ingevulde emailadres. Gaat u hier akkoord mee, dan gaat de productie van start.

Heeft u vragen of hulp nodig?

Wij begrijpen dat u vragen of onduidelijkheden kan hebben. Daarmee helpen wij u graag, neem contact met ons op via: 074 24 24 757, of mail naar [email protected]. Ook zijn wij bereikbaar in de online chat.

 

Benieuwd naar meer duurzame producten bekijk dan ook: bamboe bekers, bamboe pennen, eco notieboekjes.

Bamboe flessen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Nette afhandeling en snelle levering

Ronald uit Hengelo

10

Korte lijntje en een goede, snelle service!

Marloes Schoemaker uit Hengelo

10

Goed contact, snel en netjes afgeronde order met mooi product

Jetty uit Oosterwolde

10

Snelle service en altijd meedenken!

Kirsten uit Almere

9