PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte caps | snelle levering

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Caps, of te wel petten, met snelle levering worden vaak voor allerlei doeleinden bij Suprème Relatiegeschenken besteld. Caps met bedrukking zijn namelijk voor veel verschillende opties erg leuk om te gebruiken. Zo zijn ze niet alleen erg leuk om weg te geven maar bieden ze daadwerkelijk ook een goede functie, uw  hoofd bedekken tegen de zon.

Caps met opdruk

De bedrukte caps zien we vaak terug op: 

  • Sportvelden;
  • Basisscholen;
  • Evenementen;
  • Etc. 

Zo hebben wij veel verschillende soorten caps in veel verschillende kleuren. Wanneer er bijvoorbeeld teams gemaakt moeten worden tijdens een evenement kunt u ervoor kiezen om elk team een andere kleur pet te geven. Zo zijn er nog vele andere leuke ideeën te bedenken met onze leuke caps met snelle levertijden. Wanneer u graag wat inspiratie wilt opdoen, bel gerust een van onze medewerkers! 

Caps met snelle levertijden bedrukken

Caps bedrukken met snelle levering, doen wij bij Suprème Relatiegeschenken op verschillende manieren namelijk: 

  • Zeefdruk techniek;
  • Transferdruk techniek;
  • Borduring. 

De zeef-transferdruk techniek worden het meest gebruikt voor het bedrukken van caps, dit komt omdat deze technieken een goede prijs-kwaliteitsverhouding hebben. De borduring daarin tegen wordt vaak gebruikt bij een wat duurdere pet, bij een borduring bent u er zeker van dat de bedrukking voor altijd al blijven zitten en dit zal een mooi chique effect geven aan de caps. De manier van bedrukken heeft invloed op de snelle levertijd, neem hiervoor altijd contact op. 

Over Suprème Relatiegeschenken

Suprème Relatiegeschenken is een relatiegeschenken bedrijf met ontzettend veel jaren ervaring. Dit zorgt er niet alleen voor dat wij zelf precies weten wat we doen, maar dat we u ook tot aan de puntjes kunnen helpen met al uw wensen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u binnen no time uw bestelling op de deurmat hebt liggen! Wanneer u een mooie cap wilt bestellen via onze website, twijfel niet en bel gerust. U kan nu ook gebruik maken van de ideale chat op onze website, de makkelijkste manier om contact te leggen! Wij helpen u graag met het vinden van het juiste relatiegeschenk. 

Bedrukte caps | snelle levering

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfecte clubmuts geleverd

Robert uit Wapenveld

9

Top & super snel

Cindy uit Baal

9

Nette afhandeling en snelle levering

Ronald uit Hengelo

10

Korte lijntje en een goede, snelle service!

Marloes Schoemaker uit Hengelo

10