PERSOONLIJK ADVIES

Ovenhandschoenen bedrukken

Elke Nederlander heeft wel ovenwanten in huis. Het maakt koken en bakken een stuk makkelijker en veiliger. Daarom zijn ovenwanten een leuk en zeer bruikbaar geschenk voor al uw klanten, relaties en zelfs eigen personeel. Ze zijn makkelijk te voorzien van een logo of tekst die elke keukenprins- of prinses aan u en uw bedrijf doet denken. De handschoen heeft alleen maar een duim en is vaak gemaakt van katoen. Met een ovenhandschoen kunt u erg gemakkelijk een hete schaal uit de oven pakken zonder dat u uw handen verbrandt. En het kan een echte eyecatcher in de keuken zijn.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Een ovenwant is niet alleen veilig, hij ziet er ook nog eens super leuk uit. Daarom is hij ook verkrijgbaar in allerlei vrolijke kleurtjes. Aan een ovenwant zit vaak een lusje zodat men hem makkelijk ergens aan kunt ophangen. Zo is hij altijd binnen handbereik. Er zijn niet alleen ovenwanten, maar ook pannenlappen. Dit is gewoon een vierkante lap waar dus geen duim aan zit.

Soorten ovenhandschoenen

We hebben ovenwanten- en lappen in verschillende kleuren, maar natuurlijk ook gewoon in het wit met een gekleurd randje. Zo is er voor iedereen wel een leuke ovenwant verkrijgbaar. Hierdoor heeft u ook de mogelijkheid om de bedrukte ovenhandschoenen te combineren met de huisstijl van uw bedrijf. Denk hierbij aan de kleur van de ovenhandschoen zelf, maar ook aan de kleur van de bedrukking. Kleuren ovenhandschoenen die u onder adere kunt bestellen, zijn:

  • rood
  • zwart
  • wit
  • blauw

Kijk ook eens bij onze andere keukenartikelen. We kunnen bijna alles voorzien van een bedrukking. Bij ovenhandschoenen kun je bijvoorbeeld een bedrukte placemat, keukenschort of een messenset geven.

Het bedrukken van de ovenhandschoenen

Een ovenwant kan bedrukt worden met een logo, bedrijfsnaam, slogan of een persoonlijke boodschap. Zo wordt er gemakkelijk reclame gemaakt waar je zelf niets mee van doen hebt. Uw bedrijf zal zo veel bekender worden dan dat het natuurlijk al is. Een ovenhandschoen is dus een goed promotiemiddel en een geweldig relatiegeschenk. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over ovenhandschoenen en pannenlappen?

Suprème Relatiegeschenken adviseert u graag!

Daarom kunt u voor meer informatie of opmerkingen contact opnemen met:

Meer geschenken?

Andere populaire keukenartikelen zijn: schortenwijnbenodigdheden en messensets.

Ovenhandschoenen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

prima, levering en afspraken worden nagekomen

Rob uit Lattrop

10

aandacht

Petra uit utrecht

9

goede ervaring, leuk personeel

Annet den Hertog uit Borne

9

Zoals verwacht weer vlot en snel geleverd

Erna uit Enschede

9