PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte regenkleding

Regenkleding beschermt uw relatie tegen het wisselachtige weer en de wind in Nederland. Het is een functioneel relatiegeschenk om weg te geven en uw relatie zal het met open armen in ontvangst nemen. Het geschenk zal vaak worden gebruikt, waardoor veel verschillende mensen de regenkleding met bedrukking zien.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Niemand vindt het fijn om door de regen te moeten fietsen of lopen. Als het dan niet anders is, is het wel fijn om ergens droog aan te komen. Met een regenpak komt uw relatie droog aan op zijn/haar bestemming. 

Bedrukte regenkleding | soorten

Er zijn verschillende soorten regenkleding:

  • poncho
  • regenjas
  • rugtas met regenjas
  • regenpak
  • kinderregenjas
  • etc.

Het ligt aan het doel en de doelgroep voor welk soort regenkleding u kiest. Suprème relatiegeschenken helpt u graag bij het uitzoeken van de juiste regenkleding. Uiteraard is ook uw budget van belang, aangezien de prijzen van de bedrukte regenkleding kunnen verschillen. De medewerkers van Suprème hebben ook hiermee veel ervaring en zullen ervoor zorgen dat u regenkleding met de beste kwaliteit kunt krijgen voor het budget dat u te besteden heeft.

Regenkleding bedrukken

Regenkleding wordt bedrukt door middel van een zeefdruk. Bij een zeefdruk wordt de kleur op de door u uitgekozen bedrukken laag voor laag aangebracht. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een bedrukking met meerdere kleuren, hierdoor zal uw bedrukte regenkleding extra opvallen. Het bedrukken kan met uw logo, maar uiteraard ook met uw bedrijfsnaam. Een poncho daarintegen wordt vaak op de verpakking bedrukt. Bent u op zoek naar een andere (opvallende) bedrukking, dan is custom made ook altijd een optie. Hierbij kan de regenkleding helemaal zelf ontworpen worden en kunt u dus zelf de kleuren, bedrukking en verpakking bepalen. Vaak wordt dit wel in het buitenland gedaan, om de kosten zo laag mogelijk te houden. Hierdoor is het voor u verstandig om op tijd te bestellen. Mocht u de regenkleding met bedrukking op een zeer korte termijn nodig hebben, dan is dit na overleg ook vrijwel altijd mogelijk. 

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons verkoopteam: 074 - 24 24 757 en [email protected]

Bekijk ook andere relatiegeschenken

Neem ook een kijkje bij poncho’s en paraplu’s.

Bedrukte regenkleding

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfecte clubmuts geleverd

Robert uit Wapenveld

9

Top & super snel

Cindy uit Baal

9

Nette afhandeling en snelle levering

Ronald uit Hengelo

10

Korte lijntje en een goede, snelle service!

Marloes Schoemaker uit Hengelo

10