PERSOONLIJK ADVIES

Messen bedrukken

Een bedrukt mes is een relatiegeschenk waar men niet snel aan denkt. Juist om deze reden zijn messen met bedrukking erg origineel om weg te geven aan uw relaties en klanten! Behalve dat ze opvallen en men uw naam met dit unieke promotieartikel verbindt, zijn ze ook functioneel en worden ze ook echt gebruikt. Uw logo komt dus bij elk gebruik in beeld. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Messen met bedrukking - soorten 

Bedrukte messen kunt u bij ons in de webwinkel zowel los, als in een set of blok te bestellen. De prijzen hiervan verschillen waardoor u een variant kunt kiezen die bij uw budget en bij uw bedrijf past. 

Verschillende soorten messen die u in de webwinkel van Suprème Relatiegeschenken kunt tegenkomen zijn: 

  • Zakmessen
  • Kelnermessen
  • Koksmessen
  • Kunststof messen
  • Hobbymessen 

Bovenstaande greep uit ons assortiment geeft aan hoe breed het aanbod werkelijk is en dat er voor elk wat wils te vinden is. Of u nou op zoek bent naar een messenset voor een grote groep mensen, speciale koksmessen voor speciale relaties of zelfs praktische hobby- en zakmessen.. wij hebben het allemaal! 

Messen bedrukken 

Messen bedrukken wordt doorgaans middels twee bekende druktechnieken gedaan: 

  • tampondruk
  • gravering 

Een mes bedrukken met een tampondruk gebeurt veelal als men het geschenk wil gaan gebruiken voor promotie. Hierbij worden er vaak grotere aantallen in één keer uitgedeeld, waardoor deze goedkopere optie van bedrukken zeer goed van pas komt. Een tampondruk mag dan goedkoper zijn, de kwaliteit die de techniek laat zien is erg goed. De bedrukking is zeer goed zichtbaar en standvastig. 

Messen kunnen echter ook worden gegraveerd, deze optie wordt vaak gekozen bij de wat luxere uitvoeringen. Dit komt onder andere omdat het budget vaak wat ruimer is en de messen met gravering worden weggegeven aan goede relaties, klanten of natuurlijk eigen personeel. Een gravering vindt plaats met behulp van een laserstraal, waarna er een mooie gravering ontstaat.

Meer informatie?

Mocht u over dit geschenk graag meer informatie willen dan kunt u ons altijd benaderen: 

Messen met bedrukking & meer

Kijk eens bij flesopeners, onderzetters en fotolijsten!

Messen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Vriendelijk en daadkrachtig

Manon Brummer uit Hengelo

10

toppie

Sacha Ruland uit MAASTRICHT

10

Hele goed service

Marijke uit Voorschoten

10

Geweldig!

Erna Wolberink uit Enschede

10