PERSOONLIJK ADVIES

Barbecues & accessoires bedrukken

Barbecue artikelen bedrukken is een creatieve manier om uw relaties een geweldig cadeau te geven. De bedrukte barbecue artikelen zullen niet alleen door de ontvanger gezien worden, ook vrienden en familie zullen uw bedrijfsnaam of logo zien en dit koppelen aan het gulle geschenk. Bedrukte barbecue artikelen zijn daarmee fantastische reclamedragers. De barbecue artikelenbedrukken kan op diverse manieren laten. Lees meer informatie hierover onder de producten.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Barbecues die u aantreft in de uiteenlopende webwinkel van Suprème Relatiegeschenken zijn geschikt voor elk budget. Er zijn namelijk verschillende simpele varianten die men gemakkelijk mee kan nemen en na gebruik kan weggooien, maar ook luxe versies.

Barbecue als promotieartikel

Barbecues zijn overduidelijk zeer opvallende relatiegeschenken en men zal zich een dergelijk geschenk dan ook nog lang heugen. En het doel van een reclame middel is immers dat men uw naam en de bijbehorende diensten en producten onthoudt!

Barbecues zijn gezien de echtelijke en de ervaren grootte, uitermate geschikt om tijdens speciale dagen aan relaties te schenken. U kunt bijvoorbeeld een dergelijk promotieartikel aan uw personeel en/of klanten geven in de vorm van een zomerpakket, kerstpakket, jubileumgeschenk, etc. Maar daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om buiten deze momenten een barbecue weg te geven.

Bedrukken van barbecues

Barbecues bedrukken is vanzelfsprekend mogelijk omdat u met de bedrukking reclame voor uw bedrijf wilt maken. Het bedrukken van deze relatiegeschenken is op vele manieren mogelijk, hoewel het per barbecue kan verschillen. De meest gangbare druktechnieken zijn:

  • Graveren
  • Tampondruk

Promotieartikelen zoals een barbecue is vaak voorzien van een speciaal plaatje waarop gedrukt en/of gegraveerd kan worden. Op deze manier is het bedrukken van het product gemakkelijk en wordt het artikel niet beschadigd in dit proces.

Barbecues & accessoires

Een barbecue gaat natuurlijk gepaard met bijbehorende accessoires en deze toevoegingen zijn als volgt:

  • Schorten, wanten
  • Barbecuesets
  • Aanstekers
  • Spatels, tangen, multitools

Bovenstaande artikelen zijn allen producten waarmee een barbecue niet zonder kan, en elk artikel kan voorzien worden van uw handelsmerk.

Bedrukken van de accessoires

Schorten bedrukken kan op drie verscheidene manieren die allen afhankelijk zijn van het gestelde begroting. Een zeefdruk is de goedkoopste optie gevolgd door transfers en borduren.

Aanstekers, barbecuetools en sets bedrukken gebeurt over het algemeen middels een tampondruk waarmee een subtiele maar toch opvallende bedrukking wordt aangebracht op de relatiegeschenken. Vooral de aanstekers, spatels, tangen, etc. is dit een passende druktechniek omdat het oppervlak waarop gedrukt moet worden vaak minder groot is.

Barbecuesets zijn de meest luxe accessoires van een barbecue en deze kunnen naast een tampondruk, ook middels transfers, laseren en bestickeren van een logo voorzien worden. De vele sets verschillen onderling erg van elkaar in termen van materiaal en dus zullen de bedrukkingsopties variëren per set.

Persoonlijk contact

Suprème Relatiegeschenken geeft u graag meer informatie omtrent het bedrukken van het door u geselecteerde product. U kunt ons bereiken via: 

Ontdek meer outdoor promotieartikelen!

U vindt op onze site ook alternatieve outdoor producten zoals thermosbekers, bidons en verrekijkers.

Barbecues & accessoires bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfecte clubmuts geleverd

Robert uit Wapenveld

9

Top & super snel

Cindy uit Baal

9

Nette afhandeling en snelle levering

Ronald uit Hengelo

10

Korte lijntje en een goede, snelle service!

Marloes Schoemaker uit Hengelo

10