Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
 1. 15-11-2018 10:00

  Bedrukte eindejaarsgeschenken zijn steeds populairder aan het worden. Het is nu het perfecte moment om deze te bestellen: het einde van 2018 is immers in zicht. Sinterklaas komt al bijna aan in Nederland, daarna volgen de Kerstdagen en de jaarwisseling naar 2019. Een eindejaarsgeschenk wordt zeer gewaardeerd. U kunt deze geven aan uw personeel of aan uw relaties. En u kunt dit geschenk natuurlijk gebruiken om uw bedrijf te promoten door de producten te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of -logo. De ontvanger is blij met het product én ziet bij elk gebruik uw bedrijfsnaam terug, wat zorgt voor vertrouwen in uw bedrijf.

  Read More
  • 0 Notitie
  •  | 
  • Geplaatst door: Supreme Relatiegeschenken
 2. 08-11-2018 10:00

  De herfst is begonnen en dus komen overal de paraplu’s tevoorschijn. Er zijn talloze verschillende paraplu’s die u kunt laten bedrukken; voor elke persoon of situatie en voor allerlei weersomstandigheden. Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u circa honderd verschillende in tientallen kleuren en in allerlei prijsklassen. 

  Read More
  • 0 Notitie
  •  | 
  • Geplaatst door: Supreme Relatiegeschenken
 3. 01-11-2018 10:00

  Waarom Keramiek schenken?

  Keramiek is de verzamelnaam van alle voorwerpen die van gebakken klei zijn gemaakt, na het bakken wordt dit ook wel aardewerk genoemd. U kunt hierbij denken aan kopjes, mokken, bekers en borden. Keramiek komt u tegen in iedere kast. Dit materiaal leent zich uitstekend om te laten bedrukken en is daarom zeer geschikt om in te zetten als praktisch relatiegeschenk.

  Diverse soorten te bedrukken keramiek

  Zoals hiervoor is aangegeven is keramiek een verzamelnaam voor verschillende voorwerpen. In ieder huishouden en op elk kantoor komen we keramiek tegen. U kunt daarbij denken aan koffiekopjes, theemokken, borden of schoteltjes. Om uzelf, uw werknemers en klanten op kantoor te voorzien van hun dagelijkse behoefte aan koffie en thee zijn daar natuurlijk kopjes en mokken voor nodig. Wat is er nou leuker dan uzelf en anderen te laten drinken uit koppen en mokken voorzien van uw bedrijfslogo. Wanneer u op uw kantoor of in uw bedrijfsruimte een bespreking heeft met een relatie of klant, wordt de aandacht van uw klant dankzij de bedrukking op een effectieve manier op nog eens op uw bedrijfsnaam of logo gevestigd.

  Bedrukt keramiek is ook geschikt om uit te delen ter promotie of om aan relaties en klanten te schenken. Keramiek kunt u in grote getalen bestellen en uitdelen ter promotie. Een bestaande klant of relatie maakt u na een bezoek aan uw kantoor ook blij met een bedrukte koffiekop of theemok. Is er een potentiele nieuwe klant op de markt, schenk dan een set van koffiekoppen of theemokken als welkomstcadeau waar deze in zijn of haar nieuwe kantoor gebruik van kan worden gemaakt. Kermaiek wordt op een speciale manier bedrukt. Voor het beste resultaat wordt het logo of uw bedrijfsnaam in het keramiek bedrukt, daarna zal het keramiek nog verschillende keren de oven in gaan en wordt het opnieuw gelakt. Dit zorgt voor het beste resultaat en hierdoor is het product bestendig tegen krassen en kan het gewoon de vaatwasser in.

  Glas laten bedrukken

  Naast keramiek zijn ook glazen voorwerpen populair om te laten bedrukken en te schenken. U kunt hierbij denken aan bierglazen, wijnglazen maar ook aan bijvoorbeeld theeglazen. Bedrukt glas kan worden geschonken als aandenken bij een jubileum of na een speciaal evenement als aandenken. Een wijnliefhebber maakt u blij met een prachtige set wijnglazen inclusief een heerlijke fleswijn en een bierpakket kunt u aanvullen met een speciaal bedrukt bierglas. Glas kunt u op de standaard manier laten bedrukken, uw bedrijfsnaam of logo zal dan goed zichtbaar zin. U kunt ook kiezen voor een unieke en meer subtiele manier door het glas te laten graveren. Wanneer er uit de bedrukte glazen wordt gedronken zal er altijd even aan u en uw bedrijf worden gedacht. Ook anderen zullen in aanraking komen met uw bedrijfsnaam, dit maakt bedrukt keramiek en bedrukt glas ook een uitstekende marketingtool voor het vergroten van uw naamsbekendheid.

   

  Voor een ruim aanbod aan te bedrukken keramiek en glas kunt u terecht op supremerelatiegeschenken.nl.

   

   

  • 0 Notitie
  •  | 
  • Geplaatst door: Supreme Relatiegeschenken
 4. 25-10-2018 10:11

  Iedereen maakt tegenwoordig gebruik van een smartphone, tablet en allerlei accessoires voor deze artikelen. Een smartphone of tablet zijn natuurlijk erg kostbare en dure artikelen. Er zijn echter ook verschillende elektronica producten die niet heel duur hoeven te zijn en zich uitstekend lenen als relatiegeschenk.

  Read More
  • 0 Notitie
  •  | 
  • Geplaatst door: Supreme Relatiegeschenken
 5. 19-10-2018 16:17

  Thermosflessen en thermosbekers zijn zeer geschikte artikelen om te schenken aan uw klanten, relaties of eigen werknemers. De thermosfles of -beker wordt ontzettend veel gebruikt door personen die veel onderweg zijn. Dit maakt deze artikelen erg populair voor bedrijven om aan klanten en relaties te schenken. 

  Read More
  • 0 Notitie
  •  | 
  • Geplaatst door: Supreme Relatiegeschenken