PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte sleutelhangers

Sleutelhangers met bedrukking zijn veel bestelde relatiegeschenken in het assortiment relatiegeschenken van Suprème. Dit komt onder andere omdat er zoveel verschillende keuzes zijn op het gebied van de sleutelhangers. De materialen kunnen veel verschillen, maar ook de uitstraling van de sleutelhangers met bedrukking is verschillend. Het is dus voor uw bedrijf mogelijk om een eigen sleutelhanger te bedrukken, met heel belangrijk: een eigen uitstraling. Mensen die dan in contact komen met uw bedrukte sleutelhanger zullen deze naarmate ze hem vaker zien, steeds sneller herkennen.

1 2 3 5
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 5

Sleutelhangers bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken

Sleutelhangers met bedrukking zijn veelbestelde relatiegeschenken in het assortiment relatiegeschenken van Suprème. Dit komt onder andere omdat er zoveel verschillende keuzes zijn op het gebied van de sleutelhangers. De materialen kunnen veel verschillen, maar ook de uitstraling van de sleutelhangers met bedrukking is telkens anders. Het is dus voor uw bedrijf mogelijk om een eigen sleutelhanger te bedrukken, met heel belangrijk: een eigen uitstraling. Mensen die dan in contact komen met uw bedrukte sleutelhanger, herkennen uw bedrijf veel sneller naarmate ze de hanger vaker zien. Sleutelhangers kunnen niet alleen worden bedrukt, maar bij ons heeft u ook de mogelijkheid om deze zelf te ontwerpen. Wanneer u ervoor kiest om de sleutelhangers zelf te ontwerpen, dan kiest u voor custom made. Er kan hierbij veel door uzelf worden gekozen. Zo kunt u een ontwerp voor de vorm aandragen en uiteraard ook de afmetingen hiervan. U ontvangt eerst een voorbeeld, voordat alle sleutelhangers met bedrukking speciaal voor u geproduceerd worden.

Sleutelhangers bedrukken met logo

Sleutelhangers kunnen bedrukt worden met een logo. Dat gebeurt door gebruik te maken van verschillende bedrukkingstechnieken. Wij komen vaak verschillende wensen tegen wanneer het gaat om de bedrukking. Mede om deze reden bieden wij dan ook verschillende bedrukkingstechnieken aan. Daardoor kunnen veel wensen gerealiseerd worden op een goede en duurzame manier. De bedrukkingstechnieken die u bij ons onder andere tegenkomt, zijn zeef-, transfer- en tampondruk. Met deze drie soorten kunnen wij naar uw wens een sleutelhanger bedrukken met logo of tekst. Een sleutelhanger kan van verschillende opdrukken worden voorzien. Veel bedrijven kiezen voor een logo, maar uiteraard zijn er ook nog ander opties. Het gaat er vooral om waarmee u als bedrijf bekend wil staan. Men zal immers vaak met de bedrukking in aanraking komen en dit deel dan ook onthouden van uw bedrijf.

Uitstekende service en een snelle levering bij Suprème Relatiegeschenken

Sleutelhangers met bedrukking zijn snel en simpel te bestellen bij Suprème Relatiegeschenken. Wist u dat wij speciale producten hebben met een snelle levering? Wanneer u bijvoorbeeld de bedrukte sleutelhangers, maar natuurlijk ook andere geschenken, snel nodig heeft, kunt u bij ons kiezen uit een speciaal assortiment met producten die snel bedrukt en onbedrukt geleverd kunnen worden. Bekijk ook snel de andere soorten sleutelhangers van Suprème Relatiegeschenken voor een gevarieerd aanbod binnen uw bedrijf. Bekijk onze verschillende uitvoeringen sleutelhangers: luxe, metaal en zaklamp! Voor meer informatie over de mogelijkheden qua snelle levering of andere vragen kunt u contact opnemen via: 074 – 24 24 757 en [email protected]. Onze medewerkers staan klaar voor al uw vragen en opmerkingen!

Bedrukte sleutelhangers

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Super service

Sharon Vanderheyden uit Kortrijk

10

Super geregeld! We zijn erg tevreden.

Nathalie uit Hengelo

10

Vriendelijk en daadkrachtig

Manon Brummer uit Hengelo

10

toppie

Sacha Ruland uit MAASTRICHT

10