PERSOONLIJK ADVIES

Sleutelhangers bedrukken

Bedrukte sleutelhangers zijn persoonlijke relatiegeschenken om uw bedrijf mee te promoten. Zodra een sleutelhanger aan een sleutelbos wordt bevestigd, zal deze er niet snel meer worden afgehaald. Sleutelbossen worden meegenomen naar veel verschillende plekken. Dit betekent dus dat veel verschillende mensen de sleutelhanger met uw bedrukking zullen zien.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 8
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 8

Sleutelhangers die bedrukt kunnen worden, zijn te onderscheiden in twee verschillende groepen: praktische sleutelhangers en sleutelhangers die iets met te ontvanger te maken hebben.

Verschillende soorten sleutelhangers

Bedrukte sleutelhangers die in de praktische groep vallen, zijn sleutelhangers waarmee iets gedaan kan worden. Bijvoorbeeld:

  • met lampje,
  • met flessenopener,
  • met kompas,
  • etc.

Sleutelhangers die bedrukt zijn die in de ‘’emotionele’’ groep vallen, zijn sleutelhangers die meestal iets te maken hebben met de ontvanger, waardoor deze er aan gehecht raakt. Onder andere:

  • een sleutelhanger met een paard, (bijvoorbeeld voor een manege)
  • een sleutelhanger met een huis, (als er bijvoorbeeld een nieuw huis is gekocht)
  • een sleutelhanger met motorhelm, (bijvoorbeeld voor en motorclub)
  • etc.

Voor welke bedrukte sleutelhanger u kiest, ligt aan de doelgroep en het doeleinde. Suprème Relatiegeschenken helpt u graag met het maken van een keuze. 

Sleutelhangers bedrukken

Sleutelhangers worden meestal bedrukt met een tampondruk. Een tampondruk is geschikt om kleinere oppervlaktes te bedrukken. De bedrukking wordt met een stempel aangebracht. Dit gebeurt met veel precisie voor het beste resultaat. Kleuren kunnen elkaar meestal niet overlappen bij een tampondruk, omdat deze dan gaan mengen. Wanneer u kiest voor een metalen sleutelhanger, dan is het ook mogelijk om deze te graveren. Dit zal dan gebeuren middels een laserstraal die uw bedrukking in de sleutelhanger brandt. Hierbij kunnen er geen kleuren worden gekozen, maar zal de bedrukking de kleur aannemen van de ondergrond van de sleutelhanger.

Het bedrukken van een sleutelhanger kan met een bedrijfsnaam en een logo. Uiteraard zijn er ook nog andere mogelijkheden, zoals het gebruik van een afbeelding. Bent u benieuwd of uw wensen mogelijk zijn? Dan kunt u het beste even contact opnemen middels onderstaande gegevens. Onze medewerkers helpen u graag!

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons verkoopteam: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Kijk verder dan sleutelhangers

Aanschouw ook onze aanstekers, jojo’s en stressballen.

Sleutelhangers bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.