PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte sleutelhangers

Sleutelhangers met bedrukking zijn veel bestelde relatiegeschenken in het assortiment relatiegeschenken van Suprème. Dit komt onder andere omdat er zoveel verschillende keuzes zijn op het gebied van de sleutelhangers. De materialen kunnen veel verschillen, maar ook de uitstraling van de sleutelhangers met bedrukking is verschillend. Het is dus voor uw bedrijf mogelijk om een eigen sleutelhanger te bedrukken, met heel belangrijk: een eigen uitstraling. Mensen die dan in contact komen met uw bedrukte sleutelhanger zullen deze naarmate ze hem vaker zien, steeds sneller herkennen.

1 2 3 5
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 5

Sleutelhangers bedrukken 

Sleutelhangers met logo of bedrukking zijn een van de meest bestelde relatiegeschenken in het assortiment relatiegeschenken van Suprème. Dit komt onder andere omdat er zoveel verschillende keuzes zijn, zoals de materialen, vorm en type sleutelhanger. Het is dus voor uw bedrijf mogelijk om een eigen sleutelhangers te bedrukken, met heel belangrijk: een eigen uitstraling. Dat is ook de reden dat we steeds meer aanvragen zien binnenkomen voor sleutelhangers bedrukken. Bedrukte sleutelhangers zijn erg geschikt om weg te geven. Mensen die in contact komen met uw bedrukte sleutelhanger zullen deze, naarmate ze hem vaker zien, steeds sneller herkennen. 

Sleutelhangers bedrukken om de naamsbekendheid en merkherkenning te vergroten

Sleutelhangers bedrukken en weggeven aan klanten en relaties zorgt ervoor dat mensen uw logo vaker zien. Dit is goed voor de naamsbekendheid en merkherkenning van uw bedrijf. Hoe meer mensen uw merk herkennen, hoe groter natuurlijk de kans dat ze een product of dienst bij uw bedrijf kopen. Daarnaast is het goedkoop om sleutelhangers te bedrukken. U kunt al deze namelijk al bedrukken vanaf €0,06 per stuk.

Custom made sleutelhangers bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken

Sleutelhangers bedrukken is niet de enige mogelijkheid. Bij ons heeft u namelijk ook de mogelijkheid om deze zelf te ontwerpen. Wanneer u ervoor kiest om een sleutelhanger zelf te ontwerpen, dan kiest u voor custom made. Er kan hierbij veel door uzelf worden gekozen. Zo kunt u een ontwerp voor de vorm, kleuren, opdruk en uiteraard ook de afmetingen hiervan aangeven. U ontvangt eerst een voorbeeld, voordat alle sleutelhangers met bedrukking speciaal voor u geproduceerd worden. Zo weet u zeker dat de bedrukte sleutelhangers naar wens zijn. 

Sleutelhangers met logo bedrukken

Wilt u sleutelhangers bedrukken met een logo? Dat doen we door gebruik te maken van verschillende bedrukkingstechnieken. Wij komen vaak verschillende wensen tegen wanneer het gaat om de bedrukking. Mede om deze reden bieden wij dan ook verschillende bedrukkingstechnieken aan. Daardoor kunnen veel wensen gerealiseerd worden op een goede en duurzame manier. De bedrukkingstechnieken die u bij ons onder andere tegenkomt, zijn zeef-, transfer- en tampondruk. Met deze drie soorten kunnen wij naar uw wens een sleutelhanger bedrukken met logo of tekst. Een sleutelhanger kan van verschillende opdrukken worden voorzien. Veel bedrijven kiezen voor een logo, maar uiteraard zijn er ook nog andere opties, zoals een slogan. Het gaat er vooral om waarmee u als bedrijf bekend wil staan. Men zal immers vaak met de bedrukking in aanraking komen en dit deel dan ook onthouden van uw bedrijf. Het weggeven van een sleutelhanger met bedrukking kan dus ook bijdragen aan het imago van van uw bedrijf.

Speciale sleutelhangers bedrukken

Wilt u uw klanten, medewerkers of relaties met een speciaal type sleutelhanger verrassen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunnen we bijvoorbeeld sleutelhangers met een opener bedrukken. Sleutelhangers met een opener zullen vaak gebruikt worden op feestjes, waardoor veel mensen uw logo zullen zien. Daarnaast hebben wij ook sleutelhangers met een fluitje, stressbal, lampje, meetlint of een USB sleutelhanger met oplaadkabel met micro USB en lightning connectors. Kortom, wij bieden dus genoeg mogelijkheden voor sleutelhangers bedrukken. 

Uitstekende service en een snelle levering bij Suprème Relatiegeschenken

Sleutelhangers bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken is simpel en snel. Wist u dat wij speciale producten hebben met een snelle levering? Wanneer u bijvoorbeeld de sleutelhangers met logo of opdruk snel nodig heeft, kunt u bij ons kiezen uit een speciaal assortiment met producten die snel bedrukt en onbedrukt geleverd kunnen worden. Deze sleutelhangers worden onbedrukt binnen 2 tot 3 werkdagen bezorgd en bedrukt binnen 4 tot 5 werkdagen. Bekijk ook snel de andere soorten sleutelhangers van Suprème Relatiegeschenken voor een gevarieerd aanbod binnen uw bedrijf. Wij hebben sleutelhangers in verschillende uitvoeringen zoals: luxe, metaal en zaklamp! U kunt sommige sleutelhangers ook in een kleine oplage bedrukken, vanaf 25 stuks. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor sleutelhangers bedrukken wat betreft snelle levering of andere vragen kunt u contact opnemen via: 074 – 24 24 757 en [email protected] Onze medewerkers staan klaar voor al uw vragen en opmerkingen!

Veel gestelde vragen:

1. Wat is de levertijd van de bedrukte sleutelhangers? 

De levertijd is afhankelijk van het type sleutelhanger en design. Om de levertijden te bekijken raden wij aan om dit op productniveau te bekijken. Let op: snellere levertijd is meestal mogelijk in overleg!

2. Kan ik bij jullie ook sleutelhangers met opener bedrukken? 

Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u verschillende sleutelhangers met opener bedrukken. Dit kan al vanaf €0,16 per sleutelhanger. 

3. Kan ik ook sleutelhangers met logo of ontwerp bedrukken in kleine oplage? 

Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u ook sleutelhangers met logo of eigen ontwerp bedrukken in kleine oplage van 25 stuks. 

4. Kan ik ook een proefdruk aanvragen voor ik sleutelhangers laat bedrukken?

Heeft u een sleutelhanger gekozen en wilt u deze laten bedrukken? Dan maken wij gratis een digitale drukproef voor u. Wilt u toch nog iets veranderen, dan passen wij dit voor u aan. Pas na uw akkoord worden de sleutelhangers met logo of opdruk en naar u verzonden.

Bedrukte sleutelhangers

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10