PERSOONLIJK ADVIES

Strandlakens bedrukken

Strandlakens bedrukken is een fantastische manier om uw relaties een mooi geschenk te geven en reclame te maken. Een strandlaken is altijd een gewild geschenk. Niet alleen voor op het strand, maar ook voor bij het zwembad of in het park. Mensen hebben doorgaans weinig strandlakens en dus zullen ze die van u vaak gebruiken. Door de bedrukking op het strandlaken zullen ook voorbijgangers herinnerd worden aan uw bedrijf en er vertrouwd mee raken. Bij Suprème vindt u verschillende soorten strandlakens die allemaal te bedrukken zijn en eenvoudig online te bestellen zijn.

Geen resultaten gevonden.

Strandlakens met bedrukking | Suprème Relatiegeschenken

Een strandlaken is een goed zomers geschenk voor uw relaties, klanten of potentiële klanten. Een strandlaken wordt veel gebruikt tijdens een dagje op het strand of aan het zwembad. Tevens kan een strandlaken ook worden gebruikt als kleedje voor het picknicken of in het park. Zo is een strandlaken voor verschillende doeleinden te gebruiken en zal de ontvanger van het strandlaken er erg blij mee zijn. Een strandlaken als relatiegeschenk zal het dan ook zeker goed doen en vooral in de zomermaanden is dit het ideale geschenk. Door het strandlaken te laten bedrukken kunt u tevens eenvoudig uw naamsbekendheid vergroten. U kunt het strandlaken bedrukken met een logo of bedrijfsnaam ook is het mogelijk om er een mooie tekst op te laten drukken. Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u verschillende strandlakens die u online kunt bestellen tegen de scherpste prijzen.

Diverse strandlakens als relatiegeschenk

Bent u op zoek naar een zomers relatiegeschenk die u tevens kunt gebruiken als promotieartikel? Dan bent u bij Suprème Relatiegeschenken aan het juiste adres. In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod strandlakens in verschillende soorten en maten. U heeft keuze uit diverse kleuren waaronder, rood, blauw, wit, groen, roze en nog veel meer. De meeste strandlakens uit ons assortiment hebben een afmeting van 100cm x 180cm. Al onze strandlakens zijn van een uitstekende kwaliteit en kunnen het water goed opnemen.

Wilt u de strandlakens uit ons assortiment graag gebruiken om uw bedrijf mee te gaan promoten? Dan is het verstandig om deze te laten bedrukken met een logo of bedrijfsnaam. Hierdoor weten mensen waar ze het fijne strandlaken van hebben ontvangen en zo kunt u gemakkelijk de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten. De meeste strandlakens worden voorzien van een logo en bedrijfsnaam doormiddel van borduring. De borduring blijft er lang en goed opzitten. Ook is het mogelijk om een strandlaken full colour te laten bedrukken met de leukste opdrukken, dit kan in veel diverse kleuren.

Gratis digitale proefdruk en een snelle levering

Bij Suprème Relatiegeschenken bent u verzekerd van de beste kwaliteit, dit geldt zowel voor de strandlakens als voor de bedrukking en borduring. Voordat de strandlakens worden bedrukt met de door u gekozen bedrukking, ontvangt u eerst een digitale proefdruk. Met deze proefdruk kunt u de bedrukking goed controleren en bepalen of deze op de juiste plek staat. Pas als u goedkeuring heeft gegeven worden de strandlakens bedrukt en bij u thuis of op de zaak geleverd. Wij bieden een snelle levering en in overleg is een nog snellere levering ook mogelijk. Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Naast strandlakens hebben we ook een ruim assortiment met ander badtextiel. Hierbij kunt u denken aan hamam handdoeken, sporthanddoeken en nog veel meer. Suprème Relatiegeschenken is uw leverancier voor de beste relatiegeschenken en promotieartikelen.

Liever een ander promotiemiddel bedrukken? 

Naast diverse soorten handdoeken kun je bij Suprème relatiegeschenken natuurlijk ook tal van andere leuke items laten berukken met een eigen ontwerp. Denk hierbij aan potloden bedrukken of misschien gaat je voorkeur wel uit naar een zonnebril bedrukken. Een ander origieneel relatiegeschenk is een katoenen tas bedrukken. Met name bij vrouwen valt dit altijd goed in de smaak! 

Strandlakens bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10