PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte speelkaarten

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Bedrukte speelkaarten

Bedrukte speelkaarten zijn een zeer populair relatiegeschenk. Ze kunnen namelijk het hele jaar door worden weggegeven aan allerlei doelgroepen. Daarnaast is een kaartspel bedrukken om deze te gebruiken als relatiegeschenk erg effectief. Meestal spelen mensen namelijk samen met een kaartspel, wat betekent dat veel anderen de bedrukking ook zien. Met één bedrukt kaartspel bereikt u dus al meerdere mensen. Daarnaast kunnen verschillende spellen worden gespeeld met bedrukte kaartspellen. Hierdoor is het relatiegeschenk geschikt voor alle leeftijden en kunt u dus een brede doelgroep bereiken. Bent u dus op zoek naar een goedkoop relatiegeschenk met een groot bereik? Laat dan speelkaarten bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken!

Speelkaarten bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken

Het voordeel van bedrukte speelkaarten als relatiegeschenk, is dat de speelkaarten waarschijnlijk vaak en door veel verschillende personen worden gebruikt. Hierdoor promoot u uw bedrijf bij een zeer ruime doelgroep. Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u speelkaarten bedrukken op verschillende plekken. De gehele achterkant van de speelkaarten kan worden bedrukt naar uw wens. Ook de ‘speelkant’ kan voorzien worden van een kleine bedrukking. U kunt hier bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of website in het klein vermelden. Ook kunt u de verpakking van de speelkaarten bedrukken.

Als u een kaartspel gaat bedrukken, is het belangrijk om te letten op het kleurgebruik. Mooie en opvallende kleuren zorgen namelijk voor een goede uitstraling die men niet snel zal vergeten. Wij adviseren u om uw eigen PMS-kleur te gebruiken of een kleur uit uw huisstijl. Zo zullen de gebruikers van de speelkaarten uw bedrijf beter onthouden.

Goedkoop relatiegeschenken bedrukken

Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u niet alleen speelkaarten bedrukken, maar kunt u ook vele andere relatiegeschenken voorzien van uw eigen bedrukking. Doordat ons assortiment erg divers is, is er voor iedere klant of relatie wel een geschikt geschenk te vinden! Bent u nog op zoek naar het beste relatiegeschenk en heeft u onze hulp nodig? Wij geven u graag advies op maat, zodat wij u kunnen helpen met uw keuze. Neem gerust contact met ons op! Dit kan via de chat op onze website, telefonisch via 074 – 2424757 of per mail: [email protected]. Wij helpen u graag!

Bedrukte speelkaarten

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10