PERSOONLIJK ADVIES

Trucker caps bedrukken

Bedrukte trucker caps zijn al jaren een populair relatiegeschenk, vooral onder de jongeren. Dit komt omdat de jongeren deze caps vaak dragen op feesten of evenementen. Wanneer u ervoor kiest om een bedrukte trucker cap cadeau te doen aan uw doelgroep of aan uw klanten, zal u hier niet alleen waardering voor krijgen, maar u zult hierdoor ook erg veel reclame maken. Stel u eens voor: iedereen op een evenement heeft een bedrukte trucker cap op met uw bedrukking, de foto’s die gemaakt worden en op social media gezet worden zullen een erg groot bereik krijgen.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Trucker cap bedrukken | Suprème Relatiegeschenken

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk waar zowel oud als jong mee zal lopen? Dan is de trucker cap het perfecte product! U kunt er tegenwoordig ook bijna niet meer omheen. Overal waar u bent ziet u bedrukte trucker caps verschijnen. We zien dat de trucker caps vooral op festivals tegenwoordig erg populair zijn. Het grote voordeel van deze petten is dat deze er niet alleen trendy uitzien maar ook goed kunnen dienen als promotiemiddel! Door de trucker cap te bedrukken met uw bedrijfslogo valt de cap overal op. Trucker cap bedrukken? Dan bent u bij Suprème Relatiegeschenken aan het juiste adres

Ruim aanbod trendy trucker caps

Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u een ruim aanbod met trucker caps voor iedereen. Of u nou een basic trucker cap zoekt of één met lekkere felle kleuren. Wij hebben ze allemaal! Zo kunt u de cap afstemmen op uw bedrijfskleuren. Door de trucker cap te bedrukken én in de juiste kleur te bestellen valt uw product mooi op. Bij ons is het daarnaast ook mogelijk om full colour trucker caps te bedrukken. Hierbij wordt de hele voorkant van de pet bedrukt met een opdruk naar wens. Met deze bedrukte trucker cap valt u nog veel meer op. Wilt u het toch subtiel houden? Laat de trucker cap dan enkel bedrukken met uw logo.

Een trucker cap bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken wordt gedaan op twee verschillende manieren, namelijk de transferdruk techniek en de tampondruk techniek. Beide technieken zorgen ervoor dat uw logo duidelijk is en met goede kwaliteit op de trucker cap bedrukt staat. Een transferdruk techniek is speciaal gemaakt voor het bedrukken op textiel, deze is net iets duurder aangezien de kwaliteit ook net iets beter is. Voor de echte promotiegeschenken wordt meestal de tampondruk techniek gebruikt, aangezien deze net iets goedkoper is. Naast een logo kan u ook andere dingen erop bedrukken zoals uw naam of bedrijfsnaam of een reclametekst.

Trucker cap bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken

Heeft u een keuze gemaakt welke trucker cap bedrukt gaat worden? Bestel deze dan eenvoudig in onze webshop. Na uw bestelling ontvangt u van ons altijd een gratis proefdruk zodat u kunt kijken of alles naar wens is. Zoekt u verder nog bijpassende accessoires bij de trucker cap? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kies bijvoorbeeld voor bedrukte zonnebrillen, mondkapjes of strandartikelen.

Heeft u nog vragen of wilt u graag advies, bel een van onze medewerkers gerust. Zij helpen u graag met het zoeken van het juiste relatiegeschenk. Indien gewenst sturen wij u altijd een gratis proefdruk toe, hierdoor voorkomen we misverstanden. Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 8:30 uur tot 17:00 uur: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Trucker caps bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfecte clubmuts geleverd

Robert uit Wapenveld

9

Top & super snel

Cindy uit Baal

9

Nette afhandeling en snelle levering

Ronald uit Hengelo

10

Korte lijntje en een goede, snelle service!

Marloes Schoemaker uit Hengelo

10