PERSOONLIJK ADVIES

Weerstations met bedrukking

Weerstations met bedrukking zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten materialen en maten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan hout of kunststof. Het grote voordeel van de bedrukte weerstations is dat het relatiegeschenken zijn die altijd weggegeven kunnen worden. Ze zijn niet aan een seizoen gebonden en kunnen het hele jaar door worden gebruikt. Slechts weinig mensen hebben een weerstation, dus u zult ongetwijfeld veel mensen blij maken met dit unieke relatiegeschenk!

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Weerstations met bedrukking in verschillende soorten!

Een weerstation met bedrukking is een uniek relatiegeschenk om weg te geven aan uw relaties. Een bedrukt weerstation biedt uw relatie de mogelijkheid om in één oogopslag veel informatie te kunnen aflezen over het weer en andere. Op een weerstation met logo zijn verschillende waarden af te lezen, zoals:

  • de datum;
  • de tijd;
  • de temperatuur buiten;
  • de temperatuur binnen;
  • en nog veel meer.

Een bedrukt weerstation is een geschenk dat zowel tegen een wat lagere, als hogere prijs kan worden besteld. Hierbij is het uiteraard wel zo dat een weerstation met een lagere prijs minder waarden heeft die kunnen worden afgelezen dan een bedrukt weerstation met een hogere prijs. Ook verschilt vaak het scherm bij de weerstation, tussen analoog en digitaal.

Weerstations bedrukken

Een weerstation kan bedrukt worden met een tampondruk, maar ook worden gegraveerd. Een gravering geeft een luxe uitstraling en is een krasbestendige bedrukking. Bij een tampondruk wordt uw uitgekozen bedrukking op het weerstation bedrukt door middel van een stempel.

Het bedrukken van een weerstation kan geheel naar eigen wens. Bij Suprème levert u, uw eigen logo, afbeelding of bedrijfsnaam aan. U kunt dit in een bestandje doen, maar ook de tekst en het lettertype aangeven. Wij zullen dit dan voor u verwerken in een gratis digitale proefdruk. Deze ontvangt u per mail en daarop kunnen nog wijzigingen worden aangebracht. Denk hierbij aan grootte, maar ook de positie van de bedrukking op het weerstation.

Contact met ons

De medewerkers van Suprème Relatiegeschenken hebben elk hun eigen specialisme en zo hebben wij ook een specialist in weer & tijd artikelen. Zij weten precies wat op het moment actueel is, maar ook hoe de uitvoeringen van de weerstations het beste bedrukt kunnen worden. Neem contact op via: 

Andere mogelijkheden

Bekijk ook onze horloges, wekkers en klokken!

Weerstations met bedrukking

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Super service

Sharon Vanderheyden uit Kortrijk

10

Super geregeld! We zijn erg tevreden.

Nathalie uit Hengelo

10

Vriendelijk en daadkrachtig

Manon Brummer uit Hengelo

10

toppie

Sacha Ruland uit MAASTRICHT

10