PERSOONLIJK ADVIES

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 22
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 22

De bedrukte drinkwaren bestaan bij Suprème Relatiegeschenken uit:

Drinkwaren met bedrukking

Drinkwaren met een bedrukking zijn bij ieder evenement in te zetten en daarnaast ook nog voor veel andere doeleinden te gebruiken. Bedrukte bidons worden bijvoorbeeld vaak besteld door organisaties, ondernemingen en verenigingen die dagelijks te maken hebben met sport. Denk hierbij aan sportscholen, voetbalverenigingen en sportmarketingbedrijven. Bidons zijn namelijk leuke weggevers en iedereen wordt blij van een functioneel geschenk als bijvoorbeeld een bedrukte bidon. Daarnaast bestaat bij Suprème Relatiegeschenken de mogelijkheid om een bidon volledig rondom van een full colour bedrukking te voorzien. Dit betekent dus dat u eigenlijk uw eigen bidon door ons kunt laten ontwerpen en produceren. Door de volledige rondom bedrukking in full colour, past deze volledig bij uw vereniging, product of huisstijl. Vraag de medewerkers van Suprème Relatiegeschenken gerust eens om een vrijblijvend digitaal voorstel of naar de mogelijkheden.

Bedrukken drinkwaren

Het bedrukken van onze andere drinkwaren zoals drinkflessen en thermosbekers is ook mogelijk. Drinkflessen zijn er ook in allerlei soorten en maten en tegenwoordig ontzettend populair om te vergeven, omdat de bedrukte drinkflessen volledig aansluiten bij de gezonde levensstijl. De thermosbekers met een bedrukking zorgen ervoor dat men gemakkelijk warme en koude dranken mee kan nemen en dat deze lang de gewenste temperatuur behouden. Denk aan koud water tijdens het sporten of warme koffie of thee tijdens de reis naar het werk. Drinkwaren met een bedrukking zullen ook de perfecte aanvulling zijn voor uw bedrijf en Suprème Relatiegeschenken gaat graag samen met u op zoek naar de geschikte drinkwaren met bedrukking voor uw bedrijf!

Neem contact op met Suprème Relatiegeschenken over het bedrukken van drinkwaren

Neem gerust contact op met Suprème Relatiegeschenken over het bedrukken van uw eigen drinkwaren. Wij kunnen samples toesturen tegen een kleine vergoeding en een vrijblijvend digitaal voorstel voor u opstellen! De contactgegevens zijn: 074 – 24 24 757 en [email protected].

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.