PERSOONLIJK ADVIES

Kofferlabels bedrukken

Bedrukte kofferlabels zijn verrassende en zeer bruikbare relatiegeschenken. U kunt de kofferlabels bedrukken met uw bedrijfsnaam, uw logo of een andere afbeelding of tekst die past bij uw bedrijf of bij de ontvanger. De bedrukte kofferlabels kunt u via post versturen, persoonlijk overhandigen, uitdelen op evenementen of aan een (zomer)pakket toevoegen. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Kofferlabels worden bij Suprème Relatiegeschenken voor scherpe prijzen aangeboden. En ondanks de wedijverende prijzen kunt u genieten van een professionele en passende service in combinatie met kwaliteit.

Kofferlabels | de collectie

Kofferlabels die u in de onlineshop van Suprème Relatiegeschenken vindt wisselen enorm van elkaar omtrent het materiaal en design, wat resulteert in een enorm brede collectie waar voor iedereen een passende variant te vinden is.

De labels verschillen dus in materiaal wat logischerwijs de prijs van promotieartikel beïnvloedt. Materialen waar dergelijke relatiegeschenken veelal van gemaakt zijn, zijn o.a.:

  • Kunststof
  • Aluminium
  • Kunstleder
  • Leder

Bovenstaande materialen kunnen allen bedrukt worden, al wordt het middels verschillende manieren gedaan. Zo kan een aluminium kofferlabel gegraveerd worden en kan ook een lederen label gelaserd worden. Bij beiden wordt dan de bovenste laag verwijderd waardoor er een reliëf ontstaat. Het gebruik van kleur is bij deze opties niet mogelijk.

Kofferlabels bedrukken kan ook middels transfer, tampon- en zeefdruk waarbij kleuren kunnen worden gebruikt. Voor meer informatie omtrent het bedrukken van deze relatiegeschenken kunt u terecht bij onze medewerkers, zij staan u graag te woord.

Koffers & tassen

Kofferlabels worden veel weggegeven in combinatie met visitekaartjes en pennen. Dit is een standaard en goed werkende combinatie, maar u kunt natuurlijk ook origineler zijn.

Bedrukte labels zijn perfect om te combineren met tassen, rugzakken en koffers! Dergelijke praktische relatiegeschenken worden steeds vaker aan verscheidene relaties gegeven om zo reclame te maken op de lange termijn. Een tas en koffer worden immers meerdere malen gebruikt wat ervoor zorgt dat de gebruikers en omstanders veel geconfronteerd worden met het bedrukte logo.

Suprème Relatiegeschenken heeft o.a. de volgende soorten tassen:

  • Boodschappentassen
  • Documententassen
  • Sporttassen
  • Katoenen en non woven tassen
  • Schoudertassen
  • Koffers

Persoonlijk contact

Als u meer informatie wenst te ontvangen over de verschillende mogelijkheden met uw gestelde begroting, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers via: 

Meer reisartikelen

Voor andere koffers, reistassen en toilettassen bent u ook bij Suprème Relatiegeschenken aan het goede adres! Ontdek het veelzijdige assortiment van uw totaal leverancier.

Kofferlabels bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

snel, korte lijnen en prima communicatie

vz advocaten uit hengelo

10

Vriendelijk, daadkrachtig en een prima prijs kwaliteit verhouding.

Manon uit Hengelo

10

Goede en snelle service

Eva uit Groningen

9

Heel fijn contact en opdracht supersnel opgepakt!

Saskia uit Hengelo

10