PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte espressokopjes

Espressokopjes zijn net als mokken zeer bruikbare relatiegeschenken en men kan deze zowel voor eigen werkplekken en personeel bestellen als voor relaties. De functionele promotieartikelen worden werkelijk gebruikt en daarmee is de exposure van uw logo maximaal. Laat de espressokopjes bedrukken en maak optimaal gebruik van de mogelijkheden!

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Espressokopjes | het assortiment

Wat zijn zoal de mogelijkheden omtrent dit originele relatiegeschenk? Espressokopjes worden veelal aangeboden in sets, wat het perfecte geschenken maakt. De sets zijn vaak vergezeld met schoteltjes en worden gepresenteerd in een geschenkdoos die u ook kunt bedrukken. Benieuwd wat wij met uw budget kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact op met Suprème Relatiegeschenken via:

Vanzelfsprekend zijn er ook simpele varianten van espressokopjes te verkrijgen in onze webwinkel voor scherpe prijzen. Deze online shop bevat onder andere de volgende types:

  • Porseleinen kopjes
  • Glazen varianten met dubbele wand
  • Kopjes van keramiek

Afhankelijk van het artikel worden de kopjes vergezelt met een schoteltje. Bij de omschrijving van het product kunt u deze informatie vinden.

Espressokopjes bedrukken

Espressokopjes bedrukken is sterk vergelijkbaar met het bedrukken van mokken en ander keramiek. Deze worden namelijk met een keramische transfer bedrukt en daarna ingebakken om er voor te zorgen dat de bedrukte logo’s, tekst en/of afbeelding vaatwasser bestendig zijn. Suprème Relatiegeschenken adviseert altijd om via deze weg keramiek te bedrukken zodat de kwaliteit optimaal is.

Bij sommige espressokopjes is het mogelijk om deze in uw eigen PMS kleur te spuiten. Vraag aan onze medewerkers of dit bij het door u geselecteerde versie mogelijk is.

Espressokopjes | Accessoires

Espressokopjes zijn relatiegeschenken die een goede basis vormen voor vervolggeschenken. U kunt een gehele lijn opzetten en daarmee nuttige en praktische promotieartikelen aan uw contacten geven.  Producten die bijvoorbeeld zeer goed bij dergelijke geschenken passen zijn:

  • Espressolepels
  • Theeglazen
  • Gevulde snoeppotten

Alle bovengenoemde relatiegeschenken kunnen meerdere malen gebruikt wat uw reclame ten goede komt. Daarnaast kunt u vullingen van snoeppotten e.d. gemakkelijk nabestellen. Vele van onze klanten maken gebruik van een dergelijke ‘collectie’ en hebben zeer positieve ervaringen!

Ander keramiek & glas

Bij een veelzijdige leverancier kunt u uiteraard ook terecht voor mokken, glazen en cappuccinokopjes.

Bedrukte espressokopjes

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfecte clubmuts geleverd

Robert uit Wapenveld

9

Top & super snel

Cindy uit Baal

9

Nette afhandeling en snelle levering

Ronald uit Hengelo

10

Korte lijntje en een goede, snelle service!

Marloes Schoemaker uit Hengelo

10