PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte EHBO sets

EHBO sets met bedrukking zijn zeer functionele relatiegeschenken om weg te geven aan uw werknemers of relaties - en om op uw kantoor te leggen. Ze zijn meestal in wat vervelende situaties heel erg bruikbaar. Bedrukte EHBO sets zijn echt relatiegeschenken waar uw relaties iets aan hebben. Als ze de EHBO set nodig zullen hebben, zullen ze heel blij zijn dat u ze zo’n functioneel relatiegeschenk cadeau heeft gegeven.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Functioneel relatiegeschenk

Bedrukte EHBO sets zijn altijd handig om bij u te hebben. Er kan altijd iets gebeuren waardoor u een EHBO set nodig heeft. Het is handig om een bedrukte EHBO set in de auto en thuis te hebben. Als er iets gebeurt, kunt u eerst zelf hulp verlenen en eventueel later nog naar de dokter gaan.

Er zijn EHBO sets in verschillende groottes en prijsklasse’ s. Het ligt aan het doel wat u ermee heeft, voor welke set u kiest. Als u ze wil gebruiken als strooiartikel, kunt u kiezen voor de goedkopere EHBO sets, deze bevatten meestal pleisters, steriele gaasjes, verband, pincet en een schaartje. Als u de EHBO sets wil weggeven als kerstgeschenk of aan uw vaste relaties kunt u kiezen voor de wat grotere sets. Deze bestaan uit meer en verschillende producten.

Bedrukte EHBO sets zijn veelal rood, omdat ze zo handig te herkennen zijn. Echter vindt u bij Suprème ook exemplaren in het:

  • wit;
  • grijs;
  • groen.

EHBO sets bedrukken

EHBO sets worden bedrukt door middel van een transfer- of zeefdruk. Bij een transferdruk wordt de door u uitgekozen bedrukking met een soort van stickervel op de EHBO set aangebracht. Dit kan zowel warm als koud. Dit zorgt ervoor dat deze bedrukkingstechniek bij ieder materiaal kan worden gebruikt. Bij een zeefdruk wordt de bedrukking die u uitgekozen heeft uit een plaat gesneden. Als dit gedaan is, komt er een machine over de plaat heen die het uitgesneden stuk voorziet van de juiste bedrukking. De bedrukkingstechnieken die zojuist beschreven zijn kunnen tot wel vier kleuren bedrukken in één bedrukking! U heeft dus de mogelijkheid om een opvallend geheel samen te stellen.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons verkoopteam: 

Veel bezoekers bekeken ook:

Veel bezoekers keken ook naar badartikelen en verzorgingsproducten.

Bedrukte EHBO sets

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfecte clubmuts geleverd

Robert uit Wapenveld

9

Top & super snel

Cindy uit Baal

9

Nette afhandeling en snelle levering

Ronald uit Hengelo

10

Korte lijntje en een goede, snelle service!

Marloes Schoemaker uit Hengelo

10