PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte notitieboekjes | Snel geleverd

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Notitieboekjes met bedrukking en snelle levertijden zijn dé relatiegeschenken die nooit saai worden om te geven. Dit komt omdat de notitieboekjes erg handig zijn en daarnaast mensen ze altijd bij zich hebben. Hierdoor zullen niet alleen uw klanten de bedrukte notitieboekjes zien maar ook de mensen om diegene heen. We hebben veel verschillende soorten notitieboekjes in ons assortiment, zo hebben we notitieboekjes met snelle levertijd van: 

  • Leer;
  • Kunststof;
  • Plastic;
  • Karton;
  • Etc. 

Notitieboekjes met opdruk

In de notitieboekjes met snelle levertijd kan ook verschillend papier zitten. Zo hebben we papier dat gelinieerd is, maar zo hebben we ook papier wat niet gelinieerd is. Het ruitjes papier doet het ook altijd goed, die hebben wij dan ook in ons assortiment. De maten van het papier kan ook veranderen, we hebben A4 formaat maar ook A5, etc. Vragen over de verschillende notitieboekjes? Twijfel niet en bel ons gerust! Onze service naar de klant toe staat bij ons op nummer 1! 

Notitieboekjes bedrukken

Notitieboekjes bedrukken met snelle levertijden doen we zowel op de cover als op elke bladzijde in het notitieboekje zelf. Daarnaast is het ook mogelijk om het op de binnenkant van de kaft te drukken of zelfs de gehele kaft full colour te bedrukken. We gebruiken verschillende technieken bij het bedrukken van notitieboekjes, namelijk: 

  • Off set druk;
  • Tampon druk. 

De buitenkant van de kaft en de binnenkant van de kaft bedrukken we doormiddel van de tampondruk techniek, dit kan in maximaal 4 verschillende kleuren. Wanneer u ook elke bladzijde bedrukt wil hebben doen wij dit doormiddel van de off set druk techniek. 

Indien gewenst sturen wij van te voren met snelle levering een gratis digitale proefdruk naar u toe. Met de goede service van Suprème kunt u ervan uit gaan dat de bedrukking er op en top uit komt te zien! 

Over Suprème Relatiegeschenken

Suprème Relatiegeschenken heeft al jaren ervaring met allerlei soorten relatiegeschenken. Dit betekent dat wij u met onze service erg goed kunnen helpen! Wij vinden het dan ook leuk om u te helpen met het vinden van het ideale relatiegeschenk. Daarnaast heeft u binnen no time de bestelling in huis, Suprème heeft namelijk hele snelle levertijden! 

Vragen? Bel, mail of chat gerust! 

Bekijk ook
Bedrukte notitieboekjes | Snel geleverd

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfecte clubmuts geleverd

Robert uit Wapenveld

9

Top & super snel

Cindy uit Baal

9

Nette afhandeling en snelle levering

Ronald uit Hengelo

10

Korte lijntje en een goede, snelle service!

Marloes Schoemaker uit Hengelo

10