PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte USB-sticks

USB sticks met bedrukking creëren extra data voor u, uw personeel en uw relaties. Op een bedrukte USB stick kunt u documenten, foto’s, presentaties en andere data eenvoudig meenemen. Het gebruik van een USB stick met bedrukking ziet er professioneel uit en zal dan ook eveneens professionaliteit uitstralen naar uw klanten en relaties. Het geschenk kan erg gemakkelijk worden meegenomen in een zak of tas.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Bedrukte USB sticks & gigabytes (GB’s) 

USB sticks kunnen gemakkelijk door uw bedrijf worden weggegeven, denk aan evenementen, tijdens afspraken, maar ook per post. De prijzen verschillen door het aantal GB’s dat een geschenk bevat. Zo kunt u speciale promo-uitvoeringen, maar ook uitvoeringen voor vaste relaties en klanten bestellen. Verschillende GB’s die u bij ons kunt bestellen, zijn: 

  • 1 GB
  • 2 GB
  • 8 GB
  • 16 GB
  • 32 GB 

USB sticks bedrukken 

USB sticks worden bedrukt met behulp van een tampondruk. Een tampondruk is een bedrukkingstechniek waarbij de bedrukking door middel van een rubberen stempel wordt aangebracht. De bedrukking die dan achterblijft op de USB stick is erg opvallend. Bij een tampondruk kunt u beter niet kiezen voor een logo waarbij kleuren door elkaar heen lopen, de mogelijkheid bestaat namelijk dat deze gaan mengen. Dit zou natuurlijk zonde zijn van uw relatiegeschenk. 

Een USB stick kan bij Suprème Relatiegeschenken naar eigen wens en inzicht worden bedrukt. Via onze website kunt u, uw bedrukking immers gemakkelijk uploaden. U krijgt bij ons altijd een digitale proefdruk toegestuurd, waarop uw bedrukking te zien is op de gewenste USB stick. Zo kunt u eigenlijk het eindresultaat alvast bekijken. 

USB sticks worden veelal bedrukt met logo’s, bedrijfsnamen en websites. Hele grote bedrukkingen, of bedrukkingen met veel informatie raden wij niet aan. De bedrukking kan hierdoor namelijk onduidelijk of rommelig worden. Natuurlijk verschilt de drukoppervlakte per USB stick. 

Contact

Een USB stick met bedrukking is simpel te bestellen via onze webshop. Mocht u echter toch nog vragen hebben, dan is dit natuurlijk geen probleem. Naast de chat in onze webshop zijn wij ook telefonisch en per e-mail te bereiken. 

Meer elektronica 

Meer elektronica vindt u bij: koptelefoons & oordopjes, VR-brillen en kabelorganizers!

Bedrukte USB-sticks

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfecte clubmuts geleverd

Robert uit Wapenveld

9

Top & super snel

Cindy uit Baal

9

Nette afhandeling en snelle levering

Ronald uit Hengelo

10

Korte lijntje en een goede, snelle service!

Marloes Schoemaker uit Hengelo

10