PERSOONLIJK ADVIES

Snoeppot bedrukken | Supreme Relatiegeschenken

Een bedrukte snoeppot is een echte eyecatcher voor op een bureau, bij een receptie of in de wachtkamer. Deze snoeppotten kunnen worden gevuld met snoep naar eigen keuze. Uw relaties kunnen dan genieten van snoep, afkomstig uit een snoeppot met eigen tekst of uw logo! Bedrukte snoeppotten kunnen natuurlijk ook prima worden weggegeven als relatiegeschenk.

Ons assortiment bestaat uit snoeppotten in verschillende maten; van kleine snoeppotten van 125 ml tot grote snoeppotten van wel 2,8 liter. Doordat onze snoeppotten in veel verschillende maten verkrijgbaar zijn, zijn ze geschikt voor verschillende doeleinden. Wilt u bijvoorbeeld een snoeppot als promotioneel artikel gebruiken op een beurs? Dan is het verstandig om voor een wat kleinere snoeppot te kiezen. Deze zijn gemakkelijk weg te geven, kosten niet veel en zijn goede en opvallende promotieartikelen! Als u echter van plan bent om een bedrukte snoeppot weg te geven aan een goede relatie, kunt u beter voor een grotere snoeppot kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een snoeppot van 2 liter. Dit is een grote snoeppot met veel uitstraling.

 

Snoeppot bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo

Een bedrukte snoeppot kan dus prima worden gebruikt als relatiegeschenk, of als promotieartikel binnen uw kantoorpand of op een beurs. U kunt hierbij kiezen voor een snoeppot met logo of een snoeppot met tekst. Hiermee zorg je voor een bepaalde uitstraling, naamsbekendheid en bouw je vertrouwen op bij uw relatie.

Een snoeppot bedrukken kan bij ons op verschillende manieren:

  • Met een sticker op de deksel;
  • Met een sticker aan de zijkant;
  • Een bedrukking met een tampondruk;
  • Een gravering in een metalen deksel of glas.

 

Voor welke bedrukking u het beste kunt kiezen, is afhankelijk van uw budget en uw doeleinde. Voor meer informatie over de bedrukking of persoonlijk advies, kunt u contact met ons opnemen.

 

Bedrukte snoeppotten gebruiken op social media!

Snoeppotten met bedrukking zijn niet alleen een mooi relatiegeschenk of promotieartikel; ze zijn namelijk ook erg leuk om te gebruiken op uw social media kanalen, om zo uw bedrijfsnaam nog verder te promoten. Laat uw snoeppot met logo of tekst bijvoorbeeld vullen met snoep, om vervolgens mensen te laten raden hoeveel snoepjes in de snoeppot zitten. Uiteraard is het leuk om hier een prijs aan te koppelen. Ook deze prijs kunt u bestellen bij Suprème Relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld eens aan een powerbank met bedrukking. Doordat soortgelijke geschenken erg populair zijn, zullen er waarschijnlijk veel mensen aan uw actie deelnemen. Hierdoor creëert u meer bereik voor uw bericht, en op lange termijn meer naamsbekendheid voor uw bedrijf.

Uiteraard kunt u bovengenoemde winactie ook uitvoeren op een beurs.

Voor meer informatie of vragen, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons verkoopteam via de chat, telefonisch op 074 – 24 24 757 of via e-mail: [email protected].

Op zoek naar ander promotiemateriaal? Naast snoeppotten zijn er nog veel andere producten die je kunt laten personaliseren. U kunt bij ons onder andere katoenen tassen bedrukken, potloden bedrukken en zonnebrillen bedrukken

Snoeppot bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10