PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte tekenen & kleuren artikelen

Tekenen & kleuren artikelen met bedrukking zijn voor alle leeftijden geschikt. Voor kinderen zijn deze bedrukte artikelen natuurlijk helemaal geweldig. Maar ook veel ouderen tekenen en kleuren. Denk bij ouderen bijvoorbeeld aan het maken van kerstkaarten, hiervoor worden vaak veel verschillende schrijfwaren met bedrukking gebruikt. Bedrukte tekenen & kleuren artikelen zijn bij Suprème Relatiegeschenken ruimschoots aanwezig. Kies uw favoriet en wij maken gratis een vrijblijvend digitaal voorstel voor u.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Diverse soorten tekenen & kleuren artikelen

Wij hebben een breed assortiment met verschillende artikelen. Enkele voorbeelden van onze tekenen & kleuren artikelen die bedrukt kunnen worden, zijn: 

  • pennen
  • potloden
  • stiften
  • schildersetjes

Bedrukte tekenen & kleuren artikelen schenken 

Bedrukte tekenen & kleuren artikelen kunnen het gehele jaar door op veel manieren worden weggegeven. Het grote voordeel van dit geschenk is dus dat het gemakkelijk veel nieuwe mensen zal bereiken, omdat de doelgroep zo ontzettend breed is. De artikelen zijn vaak wat kleiner van formaat waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn naar beurzen en netwerkavonden, maar ook prima in een mailing kunnen worden verzonden. 

Een bedrukt kleur artikel is een artikel waarmee kleurtjes gemaakt kunnen worden, u kunt hierbij dus vooral denken aan stiften, potloden en schildersetjes met verscheidene kleuren. Vaak zitten deze verpakt met meerdere van dezelfde soort, waardoor er eigenlijk al een compleet geschenk ontstaat. 

Een bedrukt teken artikel is bedoeld om mee te tekenen. U kunt hierbij denken aan schetsen, maar ook aan figuren en andere. Het is belangrijk dat ze fijn tekenen, maar ook makkelijk uitgegumd kunnen worden als er een ‘’foutje’’ is gemaakt. Suprème heeft haar artikelen uitgezocht op kwaliteit, waardoor wij dit ook aan u kunnen garanderen. 

Tekenen & kleuren artikelen bedrukken 

Tekenen & kleuren artikelen kunnen zeer gemakkelijk worden bedrukt met een tampondruk. Een tampondruk is immers zeer geschikt voor het bedrukken van de wat kleinere artikelen. U kunt de bedrukking geheel zelf aanleveren, maar wij kunnen deze ook voor u ontwerpen. 

Advies voor u

Mocht u vragen hebben over bovenstaande of over het ontwerpen van de bedrukking die bij uw bedrijf past, kunt u altijd contact met ons opnemen via: 

Meer tekenen & kleuren 

Voor artikelen die u tezamen kunt weggeven met bovenstaande artikelen kunt u kijken bij memoblokken, notitieboekjes en post-it.

Bedrukte tekenen & kleuren artikelen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Super service

Sharon Vanderheyden uit Kortrijk

10

Super geregeld! We zijn erg tevreden.

Nathalie uit Hengelo

10

Vriendelijk en daadkrachtig

Manon Brummer uit Hengelo

10

toppie

Sacha Ruland uit MAASTRICHT

10