PERSOONLIJK ADVIES

Hoodies bedrukken

Bij Suprème relatiegeschenk kunt u uw eigen logo, bedrijfsnaam of ontwerp op een hoodie laten bedrukken. De bedrukte hoodies kunt u uitdelen aan uw zakenrelatie, medewerkers of aan personeel op een evenement of beurs.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Reclame maken

Met bedrukte hoodies kunt u op een leuke en opvallende manier reclame maken voor uw bedrijf. U geeft een hoodie met uw logo of bedrijfsnaam aan iemand als geschenk. De ontvanger zal de trui buiten huis dragen, zo zullen veel mensen uw logo of bedrijfsnaam zien. Er worden veel mensen bekend met uw bedrijf op een relatief goedkope en effectieve manier.

Natuurlijk is de ontvanger van de bedrukte hoodie ook blij, want hij heeft een nieuwe hoodie.

Dragen

Naast het uitdelen van de bedrukte hoodies kunnen ze ook op bepaalde plekken gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan een beurs of evenement waar veel personeel staat. Het is voor bezoekers wel zo makkelijk om een zichtbaar en herkenbaar aanspreek punt te hebben. Door iedereen in bedrukte hoodies met hetzelfde design te laten lopen, wordt het voor bezoekers makkelijker iemand aan te spreken.

Het is ook leuk om de bedrukte hoodies als geschenk te geven na dat iemand een sportwedstrijd heeft gehad.

Bedrukking

De hoodies kunnen op verschillende plekken bedrukt worden met uw logo of ontwerp.

Voor op de borst in het klein, of groot over de hele borst. Ook is het mogelijk om de bedrukking op de achterkant van de hoodie te drukken. Heeft u vragen over wat er mogelijk is kunt u contact opnemen via de onderstaande contactgegevens:

[email protected]

 +31(0) 74 - 24 24 757 of een bericht in de chat op de website.

 

Het is natuurlijk de bedoeling dat de gekozen opdruk goed zichtbaar is op de hoodie. Daarom kunt u het beste kiezen voor een hoodie waar de kleur van het logo het beste op uitkomt. Bijvoorbeeld als uw logo rood is kunt u kiezen voor een witte hoodie. Zo valt uw logo super goed op!

Suprème relatiegeschenken heeft naast bedrukte hoodies ook andere kledingstukken die bedrukt kunnen worden, bekijk ook: mutsen, schorten en T-shirts.

Hoodies bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10