PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte jassen

Jassen met bedrukking worden veel besteld bij Suprème Relatiegeschenken. Dit komt door de verschillende functionaliteiten die dit geschenk u kan bieden. Het grote voordeel van bedrukte jassen is dat het zowel gebruikt kan worden binnen uw bedrijf als werkkleding, en zowel buiten het bedrijf om de jas met bedrukking weg te geven aan uw relaties. Het bereik van een bedrukte jas is zeer groot, bedenk eens hoeveel mensen hiermee in aanraking komen.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Jassen bedrukken met logo

Een bedrukte jas heeft een groot bereik, het geschenk kan zowel binnen als buiten het bedrijf gebruikt worden. Het kan een geschenk zijn aan de werknemers, maar ook aan relaties of klanten. Hierdoor is een bedrukte jas dan ook relatief goedkoop, omdat deze multifunctioneel inzetbaar is. Natuurlijk zijn deze artikelen in verschillende kwaliteiten te bestellen, zo past een bedrukte jas met logo binnen uw budget en bij uw bedrijf.

Bedrukte jassen kunnen zeer goed worden gebruikt als werkkleding. Dit komt niet alleen professioneel over bij klanten, maar is ook comfortabel voor uw medewerkers. Een jas met bedrukking kan namelijk overal overheen en geeft veel warmte, vooral in het najaar en de winter. Een jas met bedrukking levert u vanzelfsprekend ook veel promotie op. Als uw medewerker bijvoorbeeld veel in de buitendienst zit, zal hij of zij door verscheidene mensen gezien worden met de bedrukte jas met logo. Dit zal na een tijd steeds meer herkenning opleveren.

Diverse jassen, waaronder softshell jassen bedrukken  

Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u verschillende soorten jassen die u kunt laten bedrukken met een logo of bedrijfsnaam. De softshell jassen zijn in deze categorie erg populair. Dit is een combinatie van een waterdichte jas en een fleece vest. Een softshell jas is winddicht, waterafstotend en ook nog eens ademend. De softshell jassen met bedrukking uit ons assortiment zijn ideaal voor uw medewerkers, vooral voor mensen die buiten aan het werk zijn. Naast softshell jassen vindt u bij ons ook fleece jacks, lichtgewicht jassen en geïsoleerde jassen voor zowel dames als heren.

Jassen bedrukken is op veel verschillende manieren mogelijk bij Suprème Relatiegeschenken. Dit kan zowel op een standaard manier, als op een speciale manier. De standaard manier van bedrukken is door middel van een zeefdruk of transferdruk. De speciale manier van bedrukken is borduren. Borduren brengt meestal een hogere prijs met zich mee, deze prijs hangt af van het aantal steken en kleuren dat gebruikt wordt. Bedrukkingen die u op een jas kunt bedrukken zijn onder andere een logo, bedrijfsnaam, algemene gegevens of een slogan van het bedrijf.

Snelle levering en een uitstekende service

De jassen uit het assortiment van Suprème Relatiegeschenken zijn ideaal als toevoeging op de werkkleding voor uw medewerkers. Alle jassen uit ons aanbod kunnen bedrukt worden met een logo of bedrijfsnaam en dit kan op verschillende manieren worden gedaan. Zowel de jassen als de bedrukking zijn van hoogwaardige kwaliteit en zullen daardoor lang mee gaan. Wilt u meer informatie over het laten bedrukken van jassen? Neem dan gerust contact met ons op. Voor meer werkkleding kunt u ook bij ons terecht. Denk hierbij aan t-shirts, polo’s en hoodies. U vindt het allemaal bij Suprème Relatiegeschenken en dat tegen de scherpste prijzen, zelfs bij grote hoeveelheden!      

Bedrukte jassen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10