PERSOONLIJK ADVIES

Kinderrugzakken bedrukken

Een bedrukte kinderrugzak is een geschenk dat het natuurlijk goed doet bij de kinderen, maar ook bij de ouders. U bereikt met een kinderrugzak met bedrukking dus twee verschillende doelgroepen met één geschenk. Daardoor werkt dit niet alleen ontzettend efficiënt, het bespaart ook nog eens kosten. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Bedrukte kinderrugzakken kunnen u meer bieden dan andere relatiegeschenken in opzichte van het bereik, maar ook de mogelijkheden van het weggeven. Dit kan namelijk op verschillende mogelijkheden die hieronder verder worden uitgelegd.

Bedrukte kinderrugzakken weggeven

Bedrukte kinderrugzakken weggeven is mogelijk op verschillende manieren. Denk namelijk aan plekken waar veel kinderen komen zoals scholen en speeltuinen. Deze geschenken zijn natuurlijk helemaal toepasselijk als u een eigen peuterspeelzaal, kinderdagverblijf of basisschool heeft. Het is een eenduidig gezicht als elk kind met dezelfde rugzak loopt, ook kan er dan geen onderscheid worden gemaakt.

Een bedrukte kinderrugzak biedt meer ten opzichte van andere kinderrelatiegeschenken, namelijk dat het een comfortabel geschenk is en dat er in een rugzak iets kan worden gestopt. Denk hierbij aan:

  • kleurplaten,
  • knuffels,
  • speelgoed,
  • kleurpotloden,
  • stiften.

Kinderrugzakken bedrukken

Kinderrugzakken worden bij ons standaard bedrukt met een zeefdruk of een transferdruk. Hierbij kunt u kiezen voor een logo, bedrijfsnaam, maar ook andere bedrukkingen waarvan u graag wilt dat het door derden wordt gezien. Het is toepasselijk om een kleurrijke bedrukking te kiezen, dit zal door de kinderen ook gewaardeerd worden.

Een kinderrugzak kan voor u speciaal custom made worden geproduceerd en bedrukt. Het is een techniek dat nog niet veel bekendheid heeft, wat dus zeker een voordeel is. Bij het custom made bedrukken kunt u afmeting, kleur en materiaal zelf kiezen. Bij kleur kunt u bijvoorbeeld denken aan uw eigen PMS-kleur, maar ook een kleur die terugkomst in uw huisstijl. Een kinderrugzak kan bijvoorbeeld ook in dierenvorm worden geproduceerd.

Als u voor een custom made bedrukking wilt kiezen, adviseren wij u op tijd te bestellen aangezien de rugzakken meestal van buiten Europa moeten komen.

Persoonlijk contact

U kunt altijd contact opnemen om een bestelling te plaatsen of om vragen te stellen. Dit kan via: 

Meer kinderrelatiegeschenken

Kijk ook eens bij speelgoed, knuffels en badeendjes.

Kinderrugzakken bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

snel, korte lijnen en prima communicatie

vz advocaten uit hengelo

10

Vriendelijk, daadkrachtig en een prima prijs kwaliteit verhouding.

Manon uit Hengelo

10

Goede en snelle service

Eva uit Groningen

9

Heel fijn contact en opdracht supersnel opgepakt!

Saskia uit Hengelo

10