PERSOONLIJK ADVIES

Katoenen tassen bedrukken met snelle levertijd

Heeft u katoenen tassen nodig met een bedrukking, maar moeten de tassen wel snel geleverd worden? Bij Suprème Relatiegeschenken bent u daarvoor aan het juiste adres. Er is keuze uit verschillende maten, kleuren en modellen. En, ze kunnen allemaal snel geleverd worden.

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Bedrukken

Als u een bedrukking, zoals uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp op de tas wilt hebben staan, krijgt u na het bestellen een digitale proef toegestuurd. Op deze proef is uw gekozen bedrukking op de gekozen tas gezet. Op deze manier krijgt u een goed beeld bij de bedrukte katoenen tassen.

Mocht u een aanpassing willen doen in het ontwerp is dat mogelijk. De katoenen tassen gaan pas in productie zodra u akkoord hebt gegeven.

Weggeven

Bedrukte katoenen tassen zijn leuk om weg te geven op evenementen of in een winkel. Het kan voorkomen dat u ineens extra tassen nodig heeft of dat u onverwachts op een evenement staat en toch een leuk geschenk wilt geven aan de bezoekers. Dan is de snelle levering van bedrukte katoenen tassen bij Suprème Relatiegeschenken de oplossing voor u.

Met de bedrukte tassen kunt u mooi reclame maken voor uw bedrijf. Als u kiest voor een ontwerp waar de ontvanger daadwerkelijk mee over straat wilt lopen, kunt u op een goedkope manier reclame maken. Doordat de ontvanger de tas draagt, zal de tas bij mensen in zijn/haar omgeving opvallen. Dit zorgt ervoor dat uw naamsbekendheid groeit.

Vragen of onduidelijkheden

Heeft u vragen over een bepaalde tas of over de levertijd? Neem dan contact op met de klantenservice: mail naar [email protected], bel naar +31(0) 74 - 24 24 757 of stel uw vraag in de chat op de website.

Naast katoenen tassen met snelle levertijd zijn er ook andere producten met snelle levertijd. Passen bedrukte katoenen tassen niet helemaal bij uw wensen? Bekijk dan ook: mokken met snelle levertijd, pennen met snelle levertijd of notitieboekjes met snelle levertijd.

Katoenen tassen bedrukken met snelle levertijd

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10

supersnel bezorgt!!

Miriam uit Oss

9

snel, korte lijnen en prima communicatie

vz advocaten uit hengelo

10

Vriendelijk, daadkrachtig en een prima prijs kwaliteit verhouding.

Manon uit Hengelo

10